SOBOTA 21.10.2006r

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

heheheehe..... moze :P to o 17:30 ale zapomnijcie o fajnych fotach o tej porze
Anonymous

Post autor: Anonymous »

fotki da sie porobic.... przeciez parking jest dobrze oswietlony :D przeciez w kazdym aparacie tez jest cos takiego jak lampa blyskowa :D
adamwsb

ale zawsze lepsze fotki jak jest jasno :P
Anonymous

no tak lepsze... ale fotki jak fotki.... jak bedzie kolejne spotkanie to pocykasz sobie fotki jak bedzie jasno :D:D
HUDY BMW

Post autor: HUDY BMW »

Witam wszystkich na forum Jastrzebie pozdrawia

Dodane po 7 minutach:

Kiedy planujecie kolejny jakis zlot i gdzie
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Czesc! Przywitania sa gdzie indziej no ale jestes 1 raz to kazdy sie moze pomylic! Hehe. A nastepny spot odbedzie sie napewno jak Adam wyjdzie ze szpatala! Ale to juz bedzie bez udzialu mojego autka;P Przyjade z kims innym jak mnie zabiora...Pozdro
HUDY BMW

Post autor: HUDY BMW »

a gdzie robiliscie pierwszy zlot i sorki za ta pomylke
Tomek
Maniak forumowy

1 byl na parkingu z MediaMarkt! W sobote...
Tam sa nawet zdjecia z relacji...Ale nie wszystkieo bo leman jeszcze musi dac...
adamwsb

Daro co do zlotu to jeszcze sie dogadamy bo w sumie zanim spadna sniegi to moznabyloby sie jeszcze raz spotkac i pogadac :)
Tomek
Maniak forumowy

No tez tak myslalem... Pewnie znowu parking z Media Markt:p hehe Ale jeszcze jest czas nawet nie minal tydzien od 1 spotu a juz drugi chcecie!!
Anonymous

hhahaha Wy to macie pomysly :P Adam a na spot pojedziemy rowerami?? czy chcecie zrobic spota przed oddaniem smigielka do Dara??
pozdro :)
adamwsb

no na razie nie jest nas jeszcze tak duzo jakbysmy chcieli ale.... jak bedzie z 10 aut to sie zrobi spota w jakas sobote. Chyba ze zrobimy dzien przed oddaniem auta do DAROS GARAGE :D
Anonymous

no jak bedzie wiecej aut to zawsze sie idzie z kims zabrac :D np. leman :D
Tomek
Maniak forumowy

No i ja tylko ciekawe kto by mnie wzial...hehe...Ale ja mysle ze poczekamy na powtot wszystkich aut z malowania i inny przerobek i potem sie cos zrobi...BO teraz nie ma sesu...HUDY powiedzial ze spyta 2 kolegow o BMW TEAM sl
adamwsb

no to super :D moze wreszcie bedzie nas wiecej :)
ODPOWIEDZ