[E36] cabrio 328i
no i zas listonosz zawracal dupe bo twierdzil ze cos do mnie ma. Wiec okazalo sie to prawda i przynosi o to takie bajery
jakis szampon, cos tam do skory i cos a'la plak zeby oczernic wszystko co nie jest czarne a ma byc
z tym a'la plakiem musialem od razu potestowac na listwach zeby sprawdzic czy nie bylo sciemy
wyszlo jak wyszlo, widac an fotach po paru minutach
tak wiec pacjent przed zabiegiem zostal umyty bo smierdzialo mu z dupy czyms tam i tak wygladal na goło:
a tu juz po czesciowym zabiegu:
no i z bliska:
efekt ze na ryju pojawilo mi sie zadowolenie
jakis szampon, cos tam do skory i cos a'la plak zeby oczernic wszystko co nie jest czarne a ma byc
z tym a'la plakiem musialem od razu potestowac na listwach zeby sprawdzic czy nie bylo sciemy
wyszlo jak wyszlo, widac an fotach po paru minutach
tak wiec pacjent przed zabiegiem zostal umyty bo smierdzialo mu z dupy czyms tam i tak wygladal na goło:
a tu juz po czesciowym zabiegu:
no i z bliska:
efekt ze na ryju pojawilo mi sie zadowolenie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Hehehe ojjj Krzysiu jakie tajemnice
Nie wiem czemy, ale mam wrazenie ze kerschery tutaj lepiej pasowaly.
Wiem ze teraz bd szerzej ... zreszta nie ma co gadac, trzeba zobaczyc jak to spasuje u Ciebie
Ranty do przepolerowania? Co robisz z rotorem?
I chyba wpadna inne opony bo na tych cos baloniasto? Co to za rozmiar opon?
Nie wiem czemy, ale mam wrazenie ze kerschery tutaj lepiej pasowaly.
Wiem ze teraz bd szerzej ... zreszta nie ma co gadac, trzeba zobaczyc jak to spasuje u Ciebie
Ranty do przepolerowania? Co robisz z rotorem?
I chyba wpadna inne opony bo na tych cos baloniasto? Co to za rozmiar opon?
no OZety na kopłakach
a tak serio to oklepane Futury 8,5"et13 i 10"et19. Ranty takie jak mialem wczesniej w kerscherach czyli 2,5" i 3".
bede ja mial w przyszlym tygodniu oczywiscie z plaskimi deklami
bedzie podobnie jak na RIAL F1 tyle ze szerzej i lepiej spasowane bo wtedy kola wrzucilem sobie tylko tak na przymiarke
i filmik jak dziala moje PDC i nowy LED-STOP w klapie
http://youtu.be/hsV5abHtiYU
a co do opon to beda 205/40 i 225/35 a te tylko byly robione do zdjec i fele bede mial rozkrecone do polerki przy zakupie
a tak serio to oklepane Futury 8,5"et13 i 10"et19. Ranty takie jak mialem wczesniej w kerscherach czyli 2,5" i 3".
bede ja mial w przyszlym tygodniu oczywiscie z plaskimi deklami
bedzie podobnie jak na RIAL F1 tyle ze szerzej i lepiej spasowane bo wtedy kola wrzucilem sobie tylko tak na przymiarke
i filmik jak dziala moje PDC i nowy LED-STOP w klapie
http://youtu.be/hsV5abHtiYU
a co do opon to beda 205/40 i 225/35 a te tylko byly robione do zdjec i fele bede mial rozkrecone do polerki przy zakupie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:Cytat:
bede ja mial w przyszlym tygodniu oczywiscie z plaskimi deklami SebaE30 napisał/a:
tylko jakoś nie pasuje mi tam ten znaczek BMW, lepiej chyba ori OZ.
chyba ogladasz tylko obrazki
Ojj.. Wybacz Krzysiu. Umknęła mi ta linijka. Ale ogolnie rzecz biorąc to czy to przeczytalem czy nie to chyba lepsze sa plaskie delke.