[e36 coupe] 328i by Kaper
Już tak długo nic sobie nie kupiłem do samochodu, że już mi się smutno robiło i w końcu dorwałem dokładkę Ac Schinzer do mojej bawarki:
zdjęcie od sprzedającego... 3eba będzie go troszkę zmatować papierem i pomalować na czarny mat - co nie ?
Wyglądać będzie mniej więcej tak (tzn lepiej )
czekam aż mnie odwiedzi kurier...
zdjęcie od sprzedającego... 3eba będzie go troszkę zmatować papierem i pomalować na czarny mat - co nie ?
Wyglądać będzie mniej więcej tak (tzn lepiej )
czekam aż mnie odwiedzi kurier...
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
Kaper pisze:Turbo, No każdy ma inny obraz swojej BMW... Mi się to podoba i myślę, że u mnie też będzie ładnie pasowało... Czekam aż wpadnie do mnie gwint na przód i mogę zakładać dokładkę - wtedy będzie robiła swoje (będzie gryzła ASFALT)
No jasne Kaper tak ma byc zawsze to cos innego niz mpak to czekamy na efekty piona ziom
żaden pod kolor ma być mat :czarny
Ja czekam w końcu aż relingi wpadna na dach
Ja tu widze Individual version wiec panowie niema co sapać , że jest zle . Kolega pewnie zalozy BBS RC i bedzie gitara jak widać nie leci drogą oklepaną . M pasztet , rant 10j i malowanie półek na czarno z tyłuSzczerze? jakos mnie sie to nie widzi
ale to takie moje zdanie
Ja czekam w końcu aż relingi wpadna na dach
Pod kolor... Czarny mat to nie pod kolor ? (chyba nikt nikomu nie przyszło na myśl, że ją walne na zielono albo na biało )firu1 pisze:+1 (chyba ze pod kolor to tak )Turbo pisze:Szczerze? jakos mnie sie to nie widzi
Ty tam szykuj wolny termin co mi te półkę ciachniesz na czarnoFaTuM pisze:malowanie półek na czarno z tyłu
Już myślałem nad tym i nie wykluczam, że nie wpadnie jakiś "wiejski" bagażnik ... czas pokaże co i jakFaTuM pisze:Ja czekam w końcu aż relingi wpadna na dach
Dziś przyjechał pan kurier i pytał się czy to zderzak M pakietowy - powiedział, że sam ma bmw - Ja powiedziałem, że nie, że to dokładka i kazał mi ją pokazać i pochwalił
Zderzak mi zostaje na sprzedaż (wiadomo, bez dokładki) więc jak ktoś chce to niedrogo odsprzedam
qrw... A wiesz, że tu nawet "kopłaki" z tesco 13" do Tico (za 15zł komplet) są wstanie ukraść... Nawalę tam tyle fiksalu, że jeśli będą chcieli wziąć to jedynie ze zderzakiemFaTuM pisze:przyspawaj ją i na fix all tak konkretnie ,bo wiesz ze tu grasują myszy w nocy !
A i tak planuję kupić kałasznikowa i wachować z okna