[E36] Compot by Gabrielo
No i wróciły stare ale jare ZKW na BH. Oto plony mojej kilku dniowej roboty:
Tak wyglądało przed BH i przed ejndżel ajsami:
A tu na BH:
Teraz jeszcze zostalo tyłko nerki na czarny mat, alus felgis i glebam
Dużo lepiej to wyglądo na tych lampach! Nie wiem, co mi odbilo z tymi aniołowymi ajsami Chyba to był chwilowy paraliż komputera mózgowego...
Tak wyglądało przed BH i przed ejndżel ajsami:
A tu na BH:
Teraz jeszcze zostalo tyłko nerki na czarny mat, alus felgis i glebam
Dużo lepiej to wyglądo na tych lampach! Nie wiem, co mi odbilo z tymi aniołowymi ajsami Chyba to był chwilowy paraliż komputera mózgowego...
Gabrielo, Teraz widzę, że to jest BMW Ładnie wyszło 1000000razy lepiej z tymi światłami - a jeszcze mówiłeś, że Tobie się podoba i nie było co dyskutować
Tak jest nerki w czerń - Do twojego koloru będą ładnie pasować. Jeszcze psiknij na czarno ramki tablicy rejestracyjnej bo do niczego nie będzie pasować przy czarnej nerce
Tak jest nerki w czerń - Do twojego koloru będą ładnie pasować. Jeszcze psiknij na czarno ramki tablicy rejestracyjnej bo do niczego nie będzie pasować przy czarnej nerce
Czarny mat!! A świeci tak, bo te krzyże nie są na 100% tylko na 95%!! Ale i tak ładnie świeci!! Już nie narzekajFaTuM pisze:czym Ty te krzyze malowales ? Tragedia swieci sie to chocbys to z polysku pomalowal eh
Kaper pisze:Gabrielo Tak jest nerki w czerń - Do twojego koloru będą ładnie pasować. Jeszcze psiknij na czarno ramki tablicy rejestracyjnej bo do niczego nie będzie pasować przy czarnej nerce
Nerki będą na bank na czarno, a ramkę kupię czarną, nawet chyba gdzieś tam leży w garażu . A słyszaleś coś o nerkach poliftowych do grilla przedliftowego??