[E36] Compot by Gabrielo
musze to na zywo zobaczyc pamietaj ,ze zawsze jakas maruda sie znajdzie !
odbij te nerki prosze
znam sklep gdzie sa srebrne i czarne juz gotowe 30zł od sztuki i wcale nie sa fatalne i niemaja mniej czy wiecej zeberek , może ciut gorszy materiał od tych za 100 od sztuki ,ale lakier nie odpada tak wiec oplaca sie ale znajdz gril polifta
po 3 te nerki sa dla tych co na chama chca odmlodzic auto i robic cos na sile tak wiec nie dąż do tych ludzi lepsze ori po lifty niz cyrkowe przedpolifty
odbij te nerki prosze
znam sklep gdzie sa srebrne i czarne juz gotowe 30zł od sztuki i wcale nie sa fatalne i niemaja mniej czy wiecej zeberek , może ciut gorszy materiał od tych za 100 od sztuki ,ale lakier nie odpada tak wiec oplaca sie ale znajdz gril polifta
po 3 te nerki sa dla tych co na chama chca odmlodzic auto i robic cos na sile tak wiec nie dąż do tych ludzi lepsze ori po lifty niz cyrkowe przedpolifty
Dużo lepiej to wyglądo na tych lampach! Nie wiem, co mi odbilo z tymi aniołowymi ajsami Chyba to był chwilowy paraliż komputera mózgowego... [/quote]
Przecież ci to wszyscy mówili Pamiętam że tu nikt dla Ciebie nie chce źle a tymbardziej dla twojej buni Teraz jest naprawdę ślicznie, apropos tego przed-po liftowego grila nie kombinuj to już lepiej dozbierać i wstawić po lifcie niż kupować takie dziwne wynalazki
Przecież ci to wszyscy mówili Pamiętam że tu nikt dla Ciebie nie chce źle a tymbardziej dla twojej buni Teraz jest naprawdę ślicznie, apropos tego przed-po liftowego grila nie kombinuj to już lepiej dozbierać i wstawić po lifcie niż kupować takie dziwne wynalazki
No i klasa o niebo lepiej to wygląda i już nikt sie nie doczepi do Twojego auta jeśli chodzi o lampy Pozdro
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Dzięki za opinie Dzisiaj już doszła ramka czarny mat do autka, teraz tylko jeszcze nerki.
No i takich kilka se zdjęć porobiłem
Oczywiście ta siatka zniknie z tego zderzaka...
FaTuM a gdzie jest taki sklep (jakieś namiary) , co sprzedają te nerki czarne? A co do grila, to się jeszcze okaże, bo mi osobiście się te przedliftowe nerki podobają, więc narazie chciołbym te nerki, tylko czarne.
A i mocie coś na płaczące reflektory? Bo ten jeden po myciu sie zaparowal od strony świateł drogowych i nie chce się odparować...
No i takich kilka se zdjęć porobiłem
Oczywiście ta siatka zniknie z tego zderzaka...
FaTuM a gdzie jest taki sklep (jakieś namiary) , co sprzedają te nerki czarne? A co do grila, to się jeszcze okaże, bo mi osobiście się te przedliftowe nerki podobają, więc narazie chciołbym te nerki, tylko czarne.
A i mocie coś na płaczące reflektory? Bo ten jeden po myciu sie zaparowal od strony świateł drogowych i nie chce się odparować...
Ni ma jeszcze akwarium i nie byłoFaTuM pisze:załącz długie swiatła wszystkie ogolnie i odparuja po trasie , a potem silikon i jazda . No chyba, ze masz tam juz akwarium
info o sklepie poszlo na PW
P.S
Gabrielo Ty po chodniku jezdzisz ?
Info o sklepie jeszcze nie dostałem na PW
Tak na chodniku parkuję, bo na placu ni ma miejsca, a na trawce bagno!!
Naprawdę to wygląda elegancko i będę dążył do takiego przodku!! Piknie!!Kaper pisze:Z tymi halogenami zrób tak:
przyciemnij je na czarno - będzie pasować do całości Przy okazji możesz zobaczyć jak wyglądać będzie czarna nerka