rapanu pisze:chejo konkretne radyjko i fajnie wypasione mam podobne tylko starsza wersia wiec wiem co potrafi mnie niezawiodlo mysle ze i tobie posluzy pozdrawiam
starsza masz wersje ale napewno bogatsza w funkcje
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
bo ja wiem czy jest bogatsza w funkcie no i wlasnie masz korekcie czasu i bas fokus oraz czestotliwosci odciecia zwrotnicy bo faza woferka i szerokosc basu raczej jest cio?wiem tyle ze moje radio zdziebko mnie kosztowalo wtedy a teraz bym je chetnie zmienil na jeszcze wyrzszy model choc niepowiem temu wsumie nic niebrakuje.podzielisz sie swoim porownaniem jak te radyjko wyglada w stosunku do tego co miales?
nie ma korekcji czasu, ma czestotliwosci odciecia, fazy suba i szerokosc. Tak samo na wysokich czy srednich tonach. Bas fokusa nie mam. Choc nie wiem czy nie przesiade sie na model od kuzyna ktory 2 lata temu kosztowal 2800zl. CDA 9867R
- PORA�AJ�CE
9867R to jeden z najlepszych modeli. Moj model to 9857R Mimo ze nie ma korekcji czasu to i tak uwazam ze jest lepsze niz PIonner za ktorego dalem 1000zl.
- PORA�AJ�CE
franz3xxi pisze:ale i tak za te pieniadze bym tego nie kupil to wole DVD!!!
jesli bardziej zalezy ci na VIDEO a nie na DZIEKU I PRZYJEMNOSCI ZE SlUCHANIA (choddzi mi o to ze nie tylko bumbum i kazdy puzniej kazdy gada ze masksymalnie pogra 3 minuti i daje cziszej bo glowa bolii ) i to mu starczy . to wtedy jak najbardziej VIDEO
mi tam nie zalezy na bum bum bo i tak nie slucham radia tak glosno... jak gdzies jade to przewaznie z moja kobieta (a ona strasznie duzo gada) i wtedy radyjko tylko cyka tak zeby jej nie zagluszac... (ale jak juz mam dosc gadki to wtedy mozna na chwile odkrecic )
franz3xxi pisze:mi tam nie zalezy na bum bum bo i tak nie slucham radia tak glosno... jak gdzies jade to przewaznie z moja kobieta (a ona strasznie duzo gada) i wtedy radyjko tylko cyka tak zeby jej nie zagluszac... (ale jak juz mam dosc gadki to wtedy mozna na chwile odkrecic )