Ja tu widze Individual version wiec panowie niema co sapać , że jest zle . Kolega pewnie zalozy BBS RC i bedzie gitara jak widać nie leci drogą oklepaną . M pasztet , rant 10j i malowanie półek na czarno z tyłu
Ja czekam w końcu aż relingi wpadna na dach
Ej odwalcie sie Kaper dobrze wie ze jestem za Individual version niz za mpack Piona
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Ow3NowSk1 pisze:Ja bym szedł w stylu tej z UK na mercedesach. Żółtki mi się nie widzą.
właśnie chce, żeby mój wóz wyglądał tak jak ta E36 "na mercedesach" (tylko, że z dokładką)... Żółtka znikną na 100% bo jak założę pomarańczki to było by za kolorowo...
Niestety w tym sezonie nie będę miał takich felg jakie bym chciał mieć (finanse nie pozwalają) ale na dniach prawdopodobnie wpadną do mnie 17' RH Topline (od naszego kolegi z forum... kto zna ten zna, kto widział felgę ten widział) :
Zawsze jakiś start na sezon 2012...
A i jeszcze znalazłem takie coś:
tak się będzie prezentować moja "dupa" w bmw - pomarańczowe kierunki wraz z wstecznym... jeszcze brakuje mi pomarańczowych kierunkowskazów do lamp przednich i wszystko będzie skompletowane...
Dokładeczka AcS czeka na malowanie razem z tylną półką
Kaper pisze:Niestety w tym sezonie nie będę miał takich felg jakie bym chciał mieć (finanse nie pozwalają) ale na dniach prawdopodobnie wpadną do mnie 17' RH Topline (od naszego kolegi z forum... kto zna ten zna, kto widział felgę ten widział) : [url=http://img88.imageshack.us/img88/5526/scaledphpserver819filenk.jpg]Obrazek[/URL]
Zawsze jakiś start na sezon 2012...
tak się będzie prezentować moja "dupa" w bmw - pomarańczowe kierunki wraz z wstecznym... jeszcze brakuje mi pomarańczowych kierunkowskazów do lamp przednich i wszystko będzie skompletowane...
Dokładeczka AcS czeka na malowanie razem z tylną półką
jakos sobie trzeba radzic ,
ja tez juz sprzedałem stylingi poszły na Syndykacie ,teraz trzeba cos szukac
no pomaranczki leza tutaj , a felga jest w porzadku uwierz ze mozna jej wyciagnac fajne lustro i dystansami dopasowac gleba dojeść i bedzie grubo i mozesz robic ze mna sesje haha