no jest lepiej ale to kwestia dni jak lakier zacznie odpadac mogles zdrapac ten chrom wtedy by trzymalo dluzej a tak za jakis czas znowu bedziesz musial malowac
gamek2 pisze:ale to kwestia dni jak lakier zacznie odpadac
Niekoniecznie. Ja u siebie jak malowałem nerkę (okolice wrzesień 2011) na czarno to zmatowałem ją dokładnie a potem została pomalowana zwykłym sprayem - i lakier się jeszcze trzyma do dziś ... nigdzie nie zauważyłem żeby lakier odpadał
Ja to bardzo dokładnie zeszlifowałem, odtłuściłem, potem podkład do plastiku 2 warstwy i 2 warstwy lakieru. Jak zacznie to schodzić, to po prostu zrobie to dokladniej, jak będzie trochu cieplej, narazie jest Jeszcze potrzebuję springi obniżające, felgi i lato może przychodzić!!
też tak myślę... Teraz na tych soczewkach przyciemnionych aż uciecha jeździć...Tylko takie dwie kulki świecące widać - . Jeszcze boczne listwy potrzebuję, najlepiej z mpakietu - powinny pasować, co Kaper? Bo moje od strony kierowcy i pasażera też w sumie się odspajają... A te z Mpak ciężko dostać i tanie też nie są...
Gabrielo pisze:Jeszcze boczne listwy potrzebuję, najlepiej z mpakietu - powinny pasować, co Kaper? Bo moje od strony kierowcy i pasażera też w sumie się odspajają... A te z Mpak ciężko dostać i tanie też nie są...
Listwy pakietowe będą pasować ale jak będziesz kupować to zwracaj uwagę na to żeby były pod compacta ! Tanie nie są ale ładniej wyglądają. Szukaj okazji na allegro lub na syndykacie a na pewno coś "wyłowisz" w dobrej cenie
Tak jak wyżej Kaper napisał, tak też zrobiłem Wyłowiłem sobie listewki boczne, dzisiaj przyszły i też już je założyłem bez dwóch przednich, bo spinki połamane Ale kupię i założę i będzie siupel Tak to wygląda: