[E46] 325Ci 03 us import
Ledy zalozone w przyszlym tyg zabawa z kompem i ustawianie pod siebie paru [na forum nie przeklinamy] + jakies zabawy z us markerami .
Dzisiaj w koncu porzadnie umylem becine , posadzilem na gwincie przod 10mm tyl 15mm, nawet na zimowkach 225/40 wyglada teraz jakos tak ciekawiej.
GLEBA
MORDA DALEJ BEZ NEREK
POLIFTY W KLAPE BY SIADLY
I TAKIE FOTO NA KONIEC
Dzisiaj w koncu porzadnie umylem becine , posadzilem na gwincie przod 10mm tyl 15mm, nawet na zimowkach 225/40 wyglada teraz jakos tak ciekawiej.
GLEBA
MORDA DALEJ BEZ NEREK
POLIFTY W KLAPE BY SIADLY
I TAKIE FOTO NA KONIEC
Ostatnio zmieniony 2012-03-04, 23:27 przez M E R O, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, Mero na poprzedniej stronie napisal, ze "okroil anielskie oczy".
Tak wiec obecnie jest po 1 ringu na strone Ja juz kiedys to widzialem i duzo lepiej to wyglada niz podwojnie !
Mero pokaz jeszcze tylko fotke jak masz zapalone swiatla mijania Jak to wyglada jak sie swieci jeden ring i normalne swiatla
No i ponawiam ... okleiles nerke? Czy jak to zrobiles?
Tak wiec obecnie jest po 1 ringu na strone Ja juz kiedys to widzialem i duzo lepiej to wyglada niz podwojnie !
Mero pokaz jeszcze tylko fotke jak masz zapalone swiatla mijania Jak to wyglada jak sie swieci jeden ring i normalne swiatla
No i ponawiam ... okleiles nerke? Czy jak to zrobiles?
Ringi najprosciej w swiecie odpialem kostki , na razie mi sie to podoba tak jakby troche grozniej . Zolte ringi biore od reki , ale ceny zabijaja. Nerki najpierw pomalowalem czarnym polmatem , ale zlazlo po pierwszych mrozach, teraz okleilem polmatem a raczej zawiozlem kolesiowi , na miejscu mi za 30plnow operacje wykonal wiec nawet taniej i prosciej niz zamawianie fili z alledrogo. Odnosnie tylnych lamp w klapie to wyglada to na razie z dupy , ale udalo mi sie trafic w dobrej cenie polifty , wiecmysle ,ze wpadna do beciny w przyszly weekend. Na razie dalej kombinuje na jaki kolor maznac styling32 (letni setup )
foto ringow z zenonem
foto ringow z zenonem