Oto moje 2 autka które wymagają wkładu. Może zaczne od Combi
E36 318 1.7tds 97r. prawie wszystko orginalne. Zmieniłem tylko lampy na soczewki z myślą że wsadze tam Xenonów z światłem barwy niebieskiej.
Plany:
-podsufitka czarna
-obszycie skórą kierownicy, zmiana mieszków, fotele z czarnymi skórzanymi boczkami.
-jakieś przyzwoite aluski (w końcu to autko rodzinne)
-gwintowane zawieszenie (kilka cm w dół nikomu nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie poprawi przyczepność na zakrętach)
-chip (poprawić osiągi i spalanko)
- i na koniec Lakiernik (bo zdarzają się kretyni którzy prawko kupili kiedyś za "kostke masła")
-przyciemniane szybki
Compact 1.7tds 96r.
Nic nadzwyczajnego (na razie mam nadzieje) podstawowa wersja z klima manualna i szyberdachem.
Plany:
-gwintowane zawieszenie
-Aluski
-zmiana tylnych bębenków na tarczo bębny
-zderzaki (jeszcze nie wiem jakie)
-chip
-większa turbinka(a jaka to już będzie zależało od specjalisty co tam będzie widział)
-zmiana wydechu
-przyciemniane szybki
-zmiana kierownicy
-zmiana foteli na kubełki
itd..
Troszkę pracy mnie czeka no ale mam warunki i sporo wolnego czasu.
troszkę fotek:
By karhur1988 at 2012-03-07
[E36] by karhur1988
-
- Małopiszący
Co ten compact jest bez koła A w kombiku był dzwon - bo zderzak przedliftowy? Trochę pracy Cię czeka, żeby bawarki cieszyły oko (chociaż o tyle dobrze, że nia ma agro dodatków)... w sumie kombi nie jest złe - seria. Kompakt trochę poniszczony ale życzę powodzenia w realizacji planów...
Ps: zapodaj zdjęcia wnętrza. Zobaczymy jak tam to wygląda
Ps: zapodaj zdjęcia wnętrza. Zobaczymy jak tam to wygląda
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
hehe dzięki za uświadomienie mnie.. przyznam się bez bicia że nie wiedziałem.. co do wnętrza to robią kanalizacje i mam masę błota w poniedziałek myłem all no ale znów tak wygląda..
Emblemat z gałki jest u tokarza będzie nowa gałka.. jutro podeśle zdjęcie jak mniejwięcej będzie wyglądało..
Co do zdjęć. Będą nowe jak tylko jutro dostane koło z compacta i będę mógł je przestawić. (po prostu chciałem uchwycić oba obok siebie)
Jeszcze nie ale mam nadzieje że w tym roku już zaczne..Sławek pisze:nie mieszkasz na wodzisławskiej coś pomiędzy numerem 80-90 ?
touring całkiem ok, szkoda że z takim a nie innym silnikiem
Emblemat z gałki jest u tokarza będzie nowa gałka.. jutro podeśle zdjęcie jak mniejwięcej będzie wyglądało..
Co do zdjęć. Będą nowe jak tylko jutro dostane koło z compacta i będę mógł je przestawić. (po prostu chciałem uchwycić oba obok siebie)