E46 325 czy 323 ?

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Awatar użytkownika
Didik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Didik »

nie chce nikogo urazić ale jak pójdziemy tym tokiem to post za chwile skończy sie na M3 wiadomo 328 330 to calkiem inna bajka niz 323 ale nie mowcie ze 323 nie jedzie bo jest to najbardziej posredni silnik ze bawari
sprawa polega na tym jak my jeździmy tymi autami 320 spali tyle samo co 328 bo jak ktos jest nauczony dynamicznie jezdzic to 320 musi gnac ile fabryka dala natomiast 328 wystarczy normalnie "glaskać"
taka jest prawda nie wierzcie ze te silniki pala tak samo to poprostu styl naszej jazdy z silnika na silnik jest taki sam bo ludzie sie nie zmieniaja :bmw: :bmw: :bmw: :bmw:
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]

Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
reds28
Małopiszący

Post autor: reds28 »

jeszcze nie jezdzilem 330ci i ciekaw jestem jak pedzi.... W koncu 3litry ale kap wiecej bo 3.2 a juz 340kucy masakra roznica w mocy... Z reszta jak 328 a m3 w e36 troche wiekszy motor a mocy ponad 100koni wiecej...ale jakby nie bylo z is na 323 roznica bedzie kolosalna chocby z powodu 2vanosow co daje super odczucie ze auto jedzie jak diesel z dolu... Mochol jezdziles juz czyms co ma 2vanosy?
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

niestety nie miałem takiej przyjemności, jutro jadę zobaczyć kandydatkę nr.1 :mrgreen: więc w razie czego na pewno się wypowiem :bmw:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

zadbana , w niskiej cenie 2 zbieżne słowa nawet nazwał bym to paradoksem w tym kraju :)

no panowie temat wam sie rozkulał ze z postu na post coraz bardziej mi śmiesznie .

i skończcie juz pisac o tym spalaniu wiadomo ze E46 swoje zeżere . Szkoda ,ze poza Honikiem to kazdy kto nie miał nigdy swojej E46 323 czy 328 itp. maja znowu najwięcej do gadki :)

nie porównujcie do cholery e36 do e46 ,bo dla mnie to tylko chyba ta sama seria 3er :)

tym co chca sie znowu wywyzszac ,bo jezdzili 20 minut e46 323 to przemilczcie panowie ja tez jezdzilem nie jedna E46 nawet mialem okazje za pasazera po Żywcu latach M3 E46 i jakos nie bredze na ten temat . Wypowiadajcie sie z sensem i Ci co maja te auta .
reds28
Małopiszący

kolega nie rzadz tak strasznie!kolega pytal o spalanie wiec kazdy co ma jakies info na ten temat sie wypowiada,zeby wiedziec ile pali np 323 badz 328 trzeba nim jezdzic rok?nie,choc wiadomo ze za 20min tego sie nie sprawdzi ale wlasciciel wie ile mu pali.... Wiec skoncz pisal ze jezdziles m3 i wieloma innymi e46 a moze napisz co wiesz o tych motorach moze jakie wady badz zalety...
FaTuM

nie mialem i nie bede miec e46 wiec nie pisze ,bo ostatnio zródło wiadomości z internetu przez takich jak Ty nie wygląda za pozytywnie .
reds28
Małopiszący

to gratukuje ze tylko dlatego nie posiadasz e46 bo na necie sie naczytales... Co do moich wypowiedzi to nie widze zeby dlatego mialby ktos nie kupic tego modelu... Ale widze Ty sugerujesz sie TYLKO tym co pisza w necie tak wiec BRAVO!! Ciekawe tylko czego sie naczytales ze wogole jezdzisz bmw.
Ostatnio zmieniony 2012-03-09, 21:20 przez reds28, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Gdzie on niby napisał że nie posiada e46 bo się na necie naczytał? Chyba masz jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu...
Obrazek
FaTuM

to gratukuje ze tylko dlatego nie posiadasz e46 bo na necie sie naczytales... Co do moich wypowiedzi to nie widze zeby dlatego mialby ktos nie kupic tego modelu... Ale widze Ty sugierujesz sie TYLKO tym co pisza w necie tak wiedz BRAVO!! Ciekawe tylko czego sie naczytales ze wogole jezdzisz bmw.
kolego.......................

FaTum, czy Ty nie potrafisz używać grzeczniejszych zwrotów pisząc
na forum???
Ostatnio zmieniony 2012-03-11, 00:28 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
reds28
Małopiszący

no tak bo mam 20postow i niemam galerii wiec jestes wazniejszy i madrzejszy... Przepraszam wogole ze smialem sie zalogowac na forum... Poprostu napisales wysmiewajac posty kilku posiadaczy bmw ktorzy chcieli pomoc na zadane pytania i tyle... Nie lubie takiego zachowania i wydaje sie ze mogles napisac normalnie pozatym jestes sporo mlodszy z tego co widze wiec Ty troche zluzuj i nie kozacz bo nie Ty pierwszy i nie ostatni... Wielki znawco BMW
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

reds28, Chyba nie znasz FaTuM'a :mrgreen: Musisz się przyzwyczaić, że nie każdy tutaj zgadza się z każdym. Ilość postów czy wiek nie ma tutaj znaczenia. Są tacy co mają 99999999 postów i w garażu 10 modeli BMW a "kupę" wiedzą o marce
Obrazek
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Panowie oboje prosze zluzujcie.

reds28, chyba naprawde nie zrozumiales od poczatku wypowiedzi Fatuma. Nie ma co sie spinac, kazdy moze zle cos zrozumiec :)

FaTuM, ziomeczku, trzymaj sie prosze tez tematu. Nie daj sie podpuszczac ;)

Moloch, mysle ze masz dosc informacji na temat e46 i wersji silnikowych. Mam nadzieje, ze kandydatka numer 1 bedzie godna a jak nie to, ze sie nie zrazisz i nadal bedziesz poszukiwal ;)
jezeli bedziesz gdzies w poblizu czy cos, to zapraszam mozemy sie przejechac moim 328 pare kilometrow i sobie zobaczysz jak to chodzi i czy jest duza przepasc miedzy tym a 323 ;)
reds28
Małopiszący

no tez wlasnie troszke szacunku dla nowych by sie przydalo... Co do tematu ze nie posiada e46 to napisal nie mialem i nie bede miec e46 wiec nie pisze ,bo ostatnio zródło
wiadomości z internetu przez takich jak Ty nie wygląda za
pozytywnie .wiec rozumie to tak ze przez wypowiedzi moje jak i pewnie wielu innych tego modelu miec nie bedzie...co za tym idzie wypowiedzi sa zamieszczane w internecie wiec poprzez czytanie postow w internecie jest na nie.I dziwie sie ze piszecie ze mam sie przyzwyczaic do jego wypowiedzi i moze jeszcze pokornie odpisywac...?
reds28
Małopiszący

Dobra panowie koniec tego zamieszania z mojej strony ale nie moze byc tak ze ktos kto dluzej jest na forum moze sie podsmiewac z innych,nowych a koledze z pod ogona nie wypadlem i nie pozwole sobie niestety... Z mojej strony wszystko oki....
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Nie trzeba pokornie odpisywać. Jak się coś nie podoba to albo olać albo odpisać coś" na tym samym poziomie" . Zresztą Honik już napisał żeby się nie spinać bo temat dotyczy czegoś innego.
Zobaczymy co Moloch kupi za bunie, oby wybrał jak najlepiej dla siebie (bo dla nas auta nie kupuje). Widzieliśmy co zrobił z E36 więc można spać spokojnie, że jego E46 trafi pod dobre skrzydła :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ