ogólnie mam ten sam problem tylko ze u mnie jest tak po roztopach śniegu zaczęło się to dziać później jak już było sucho przestało wczoraj jak padało znowu to samo a dzisiaj trochę cieplej i sucho i znowu ostało..tez nie wiem co to możne być możliwe ze jak jest mokro to robi się gdzieś zwarcie tylko tera gdzie szukać
sonda lambda dziś byłem podpiąć mojego isa 1.8 pod kompa, też falowały obroty i pokazało błąd regulacji lambda , sonda lambda , sygnał prędkości pojazdu , czujnik temp. silnika. Mam takie same objawy jak wy Panowie
Niestety nie wiem gdzie w Katoicach może byc komp żeby podpiąć Bunie jak jade na benzynie i jej daje w palnik to tak dziwnie śmierdzi w wierodku spalinami i co jakis czas wlasnie obroty faluja jest dobrze przez 10min i zas faluja i dusi sie
MiszelBema ja mam podobną przypadłość tak samo jak moj brat po zimie i oddał auto do mechanika napisze co u niego było nie tak Ty tez jak możesz napisz co jest grane bo moja Bunia też faluje jak tobie po tym co czytam i jemu pozdrawiam !
Kolego odebrałem auto od mechanika i chodzi normalnie ale jeszcze troszke tak silnik trzasie sie pytalem sie mechanika co sie stalo a on mowi ze porzeczyszczal wszystko i dziala powiedzial ze jak cos to zebym swiece wymienil i kable wysokiego napiecia
Bylem sie przejechac i jednak mechanik nic nie zrobil auto dalej muli gasnie jak dodaje sie gazu to sprzela nie wiem juz co mam robic