moze nie odrazu wywal ale jedz z górki 150KM/h i wrzuć jedynke albo dwójke i niech wypali te gwiazki i wypadna , bedzie przelot 100% tlumik ok ale to co jest w srodku ?? Karabin ?
To jest tylko końcówka przykręcona, jak pisałem powoli robię przy aucie i mnie też się to nie podoba. Wywalę to. Jeszcze muszę schować tylne głośniki bo ktoś fachowo tak zrobił, że przykręcił na orginalne maskownice. I wyobraźcie sobie, że to auto było wystawione w 2008r za 9,999zł ha ha, pod pseudonimem ''biały kruk''.
Znalazłem w historii allegro.
Dlatego powoli doprowadzam to auto do serii.
zdecydowanie lepiej wyglada bez tej paskudnej wkladki, co z tym klejem na klapie poradziles sobie?? bo jesli jeszcze nie to proponuje uzyc benzyny ekstrakcyjnej albo takiego preparatu o nazwie Decabit nie jest drogi ale skuteczny w usuwaniu roznego rodzaju zabrudzen ze smoly i kleju
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
zle zgrabna dupeczka Dla mnie najładniejszy kolor z palety BMW ! Bardzo lubię taki "grafit" idzie ładnie z tym kolorem połączyć czarne dodatki (listwy lusterka i inne plastiki)
Dzięki za opinie. Nie, kleju jeszcze się nie pozbyłem. Próbowałem benzyną ekstrakcyjną i nic. Znaczek w przyszłości wymienię, żeby było ładnie. He he no, karabinu nie ma:
Ciepło się robi to zaczynam działać. Na razie umyty, dywaniki założone, letnie założone (czekam jeszcze na nowe alu emblematy do dekli no i na opony 225 szer. bo mam 195) .Wymieniona tylna część tunelu środkowego oraz drewno na ręczny.