[E36] Rafael 325i Cabrio
[E36] Rafael 325i Cabrio
Przedstawiam moje Cabrio.Najistotniejsze info:
1997r
Cosmosschwarz metallic
OZ Racing
325i
Gwint Koni
Audio Pioneer+Carpower
MPak
Vadery
Auto brudne,jeszcze na zimowym setupie wiec z przodu jest koza
Takie tam zwykle oklepane Cabrio
Srodek:
Silnik:
Ogolnie w aucie juz jest porobionych juz pare rzeczy i jest odchamione.Plany to doprowadzenie do jeszcze lepszego stanu technicznego i wizualnego.
Zostalo zakupione min:
A tu taka fotka jak swieci nowe radio z reszta
1997r
Cosmosschwarz metallic
OZ Racing
325i
Gwint Koni
Audio Pioneer+Carpower
MPak
Vadery
Auto brudne,jeszcze na zimowym setupie wiec z przodu jest koza
Takie tam zwykle oklepane Cabrio
Srodek:
Silnik:
Ogolnie w aucie juz jest porobionych juz pare rzeczy i jest odchamione.Plany to doprowadzenie do jeszcze lepszego stanu technicznego i wizualnego.
Zostalo zakupione min:
A tu taka fotka jak swieci nowe radio z reszta
czy to nie jedne z aut od Hakilasa ? bo on tez tych Cabriosami handluje
ładna ładna trafiła w dobre rece . aa wes juz zmien te miejsce foto ,bo ciagle te same i nudne juz hehe
dobra polerka auta i bedzie elegancko futury nie robią roboty u mnie w Cabrio niestety , zresztą gamek podobnego zdania jest . Ale dobra glebe jej rzuć ,bo sprzet do tego masz
troche dziwny kolor tej skóry z kiery do reszty , ale niema co narzekać wiedziałem , ze bedzie Cabrio i napewno zrobisz z niej jedno z piekniejszych
ładna ładna trafiła w dobre rece . aa wes juz zmien te miejsce foto ,bo ciagle te same i nudne juz hehe
dobra polerka auta i bedzie elegancko futury nie robią roboty u mnie w Cabrio niestety , zresztą gamek podobnego zdania jest . Ale dobra glebe jej rzuć ,bo sprzet do tego masz
troche dziwny kolor tej skóry z kiery do reszty , ale niema co narzekać wiedziałem , ze bedzie Cabrio i napewno zrobisz z niej jedno z piekniejszych
Co do Vaderow i koloru to do tego koloru-czarny to biale sa jak najbardziej odpowiednie
Futury zalezy od gustu, mi tu pasuja,jak zrobie glebe to wtedy umyje auto i bedzie lepiej wszystko widac
PS.A auto nie jest od Hakilasa
A tu taka fotka jeszcze,drobna rzecz a cieszy,podswietlanie zapalniczki bo nie dzialalo
Futury zalezy od gustu, mi tu pasuja,jak zrobie glebe to wtedy umyje auto i bedzie lepiej wszystko widac
PS.A auto nie jest od Hakilasa
A tu taka fotka jeszcze,drobna rzecz a cieszy,podswietlanie zapalniczki bo nie dzialalo
Auto dostalo nowe tarcze i klocki przod + tyl.Teraz to to hamuje
Pomalowane zaciski na zloto
Wymieniona zostala piasta i lozysko
Technicznie jest juz prawie wszystko ogarniete zostala jeszcze 1 rzecz do zrobienia...
Dzis auto zostalo umyte i wypolerowalem ranty.Recznie bo recznie ale byly juz wzery i mysle ze wyszlo nienajgorzej.
Taka jedna fotka na szybko
Pomalowane zaciski na zloto
Wymieniona zostala piasta i lozysko
Technicznie jest juz prawie wszystko ogarniete zostala jeszcze 1 rzecz do zrobienia...
Dzis auto zostalo umyte i wypolerowalem ranty.Recznie bo recznie ale byly juz wzery i mysle ze wyszlo nienajgorzej.
Taka jedna fotka na szybko