[E36] Black Coupe by Fatum

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

no tylko podam ci jutro jakiej firmy on jest bo nie kazdy ma taka sama barwe :wink:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

ok napisz tu najlepiej fote wklej :D no myslalem nad motipem napewno nie jakies padactwo za 5 zł;)
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

wrzucaj te fele na auto Panie :twisted:
FaTuM

jutro dopiero poleruje w tym tygodniu założe opony ,bo jeszcze przednie z syndykatu ida :D Ale moj plan na zalozenie felg to 1 kwiecien :D po co maja moknąc :D trzeba gril zalozyc polere strzelic a potem felga i lans na stoku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Widzialbym tu zlote srubki...zreszta u siebie tez :wink:
FaTuM

myslalem o tym ale jak uslyszalem komplet ile chce gosc to troche sie wyprostowałem :D
Rafael
Zaawansowany forumowicz

ile?
jaki koszt 140srubek?
FaTuM

3 zł za złoto , a 1 zl za chrom , a na forum VW znalazlem goscia , a tam pisza inni ze za 2 zł im pozłacał mi powiedział 3 :) o innym gosciu tez tam pisza

http://.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=49&t=365886

pisz do Czesia z syndykatu od chromuje wiec i pewnie kogos zna co pozloci ,bo on chyba nie zloci
Rafael
Zaawansowany forumowicz

ja bym chcialem zlotooo
140x3 :shock: niezla cena jak za same srubki :razz:
FaTuM

posłałem Ci PW od goscia gg z Gliwic on weznie mniej jak sam tam pojedziesz ;) pogadaj z nim
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

FaTuM, firma to CAR-REP :wink:
FaTuM

Projekt zdzierania chromu z nerek by gamek nie zdał egzaminu :D gamek wisisz mi 1,90 zł :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

wiec dałem koledze z pracy

Zakład Szklarski AGJAR z Rybnika za Makro bardzo profi robota za piwko :D

wypiaskował mi je delikatnym piaskiem i 8 godzin matowania i 4 razy malowanie w sezonie mam za soba :D

Obrazek

Obrazek

Tak wiec panie i panowie różne Scansole matowanie sranie na te nerki nie pomaga i tak odpada lakier od kamienie itp. Fatum wymyślił piaskowanie nerek delikatnym szklarskim piaskiem do szyb . Tak tak wiem jestem wielki . Dzis nery szły w podkład i na róż jutro ....

dzis wziąłem sie za polerowanie felg no ,ale człowiek chce dobrze , a wyszła klapa ...

Obrazek

Obrazek

i wszystkie 6 gniazdek na garażu przestały działać po jednym naciśnięciu wiertarką , a światło świeci . CYRKKK !

Wszystkie malowidła dla mnie robi kolega z pracy odwala kawał dobrej roboty jak coś nie wyjdzie poprawi wkłada w to serce ( robi tylko w firmie jako pracownik dobre 13 lat , a szkoda, ze niema zakładu swojego ) , bo reszta lakierników to partacze i zazdrosne dupki :)

chętnie bym mu dał całe auto pomalować no ,ale niema gdzie ....
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

powiedz mi ta polerka co masz na wiertarce jest lepsza od filcowego krazka ,ja dzisiaj robiłem na próbe ,i jakoś mi sie to nie podoba ,papiery miałem od 360 do 2500 pasta autosol Polish Metal
Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

dziwne u mnie dalo rade jak robilem przed liftowe :mrgreen: :mrgreen:
FaTuM

dużo lepsza duzooooo yyy a Ty powinieneś mieć AUTOSOL ALUMINIUM a nie METAL :br: to sie nie dziw , wiesz trzeba troche sie przyłożyć przy tym papierze 800-1000 bo to najważniejszy etap żeby polerka sie świeciła no ,ale nie osiagniesz powyżej 90% lustra wiertarkami itp. tylko chyba maszynowo :D

no gamek potem chciałem do tej wody puszke scansolu nalać ,ale przypomniałęm sobie o zasadzie " pamietaj chemiku młody nigdy nie wlewaj kwasu do wody " i sie powstrzymałem :razz:
Zablokowany