[E36] cabrio 328i
a co tak pipa teraz jak w koparce , a z prawej strony Ci pika ,bo tylko lewa sprawdzałeś ciekawe czy na auta reaguje .
hmmm co to za QP ? Ta Łada bardziej mnie podnieca . No tak Krzyś tylko ten osobnik jeździ sam w aucie ,bo jak wiezie laske to pewnie brusi tą Ładą na drugim planie Stawiam , ze jak chcesz jakieś 3 laski wieść i sie polansować to trzeba bedzie jeszcze troche dziubnąć ,ale oby nie
P.S
katujesz auto na zimym silniku no wiesz co ! wspomnij o tym przy sprzedaży
hmmm co to za QP ? Ta Łada bardziej mnie podnieca . No tak Krzyś tylko ten osobnik jeździ sam w aucie ,bo jak wiezie laske to pewnie brusi tą Ładą na drugim planie Stawiam , ze jak chcesz jakieś 3 laski wieść i sie polansować to trzeba bedzie jeszcze troche dziubnąć ,ale oby nie
P.S
katujesz auto na zimym silniku no wiesz co ! wspomnij o tym przy sprzedaży
FaTuM, za duzo syndykatu czytasz...
W tym QP nie ma poszerzonych blotnikow a u mnie sa. I mysle ze nie musze wiecej pisac na ten temat.
W tym QP nie ma poszerzonych blotnikow a u mnie sa. I mysle ze nie musze wiecej pisac na ten temat.
a po czym twierdzisz ze na zimnym?FaTuM pisze:katujesz auto na zimym silniku no wiesz co !
co stawiasz? Biore zaklad w ciemnoFaTuM pisze:Stawiam , ze jak chcesz jakieś 3 laski wieść i sie polansować to trzeba bedzie jeszcze troche dziubnąć
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-
- Zaawansowany forumowicz