[E36] Black Coupe by Fatum
Się nie dziwie jak wiertarka z PRL'u moja elektryczna szczoteczka do zębów braun'a lepiej Ci wypucuje te ranty Przyjedz jutro to wujek ci użyczy sztromu (jak dobrze poszukam to i wiertarka się lepsza znajdzie - "udarowa")FaTuM pisze:i wszystkie 6 gniazdek na garażu przestały działać po jednym naciśnięciu wiertarką , a światło świeci . CYRKKK !
można powiedzieć, że projekt już wybrałem hehe a dziś walcze walcze i walczeee i nic mnie nie poznać
skreciłem na 3 srubki i foto podgladowe jak to leże niestety jutro dopiero jade po nowy krazek ,bo ten twardy brudny i wiecej rysuje i robi zle niż dobrze niema szans nim wyciągnąć jakiegoś zadowalajacego połysku .
jutro dalej walcze z nowym sprzętem ,bo ani nie oceniam tego na dostateczny
skreciłem na 3 srubki i foto podgladowe jak to leże niestety jutro dopiero jade po nowy krazek ,bo ten twardy brudny i wiecej rysuje i robi zle niż dobrze niema szans nim wyciągnąć jakiegoś zadowalajacego połysku .
jutro dalej walcze z nowym sprzętem ,bo ani nie oceniam tego na dostateczny
moze nie miał dachu nad głową i przez to go oślepiło słońce
za niedługo czeka mnie wymiana oleju i komplet filtrów mam nadzieje ze tym razem pójdę w Liqui Moly 10W 40
Glodek - Niedobczyce za boiskiem pod górką masz sklep BARTEK po lewej stronie z farbami itp. rzeczy
za niedługo czeka mnie wymiana oleju i komplet filtrów mam nadzieje ze tym razem pójdę w Liqui Moly 10W 40
Glodek - Niedobczyce za boiskiem pod górką masz sklep BARTEK po lewej stronie z farbami itp. rzeczy
Ostatnio zmieniony 2012-03-14, 20:27 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko tam jest ale z samochodowych to kupisz tylko hmmm spray uniwersalny ale to malo co z samochodem ma wspolnego , a ten scansol to tak naprawde preparat do emalii lakierniczych powlok np. farba olejna ze sciany czyli z samochodowym nic wspolnego niema , ale nie daleko jest inny lakierniczy samochodowy jakby co .
P.S Nie mow ze z Kato przyjedziesz po scansola ? to spota zrobimy haha
P.S Nie mow ze z Kato przyjedziesz po scansola ? to spota zrobimy haha