[E36] Black Coupe by Fatum

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
FaTuM

Post autor: FaTuM »

już wiem czemu taki mat choleraaaaa przecież zamiast pasty smarowałem smalcem ... :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no jakis szaleniec przedemna to zrobil ;)

U mnie taki fajny nowy krazek bawelniany lezy na szafce i czeka na polerowanie :D Musisz miec wysokie obroty na wiertarce i bardzo mocno dociskac do rantu zeby polerowac. ALe naprawde bardzo mocno. Od takiej polerki niestety szybko padaja wiertarki bo ta ośka caly czas pod obciazeniem jest.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

FaTuM pisze:już wiem czemu taki mat choleraaaaa przecież zamiast pasty smarowałem smalcem ... :mrgreen: :mrgreen:
mowilem ci zebys nie jadl chleba ze smalcem jak polerujesz :mrgreen: no ale nie sluchales :roll: :roll:
FaTuM

Dzieki Krzysiu za rady , a czekasz az pasta wyschnie czy na żywca ostro :D

Nic musze styl polerki zmienic ;)

Gamek gamek co z Ciebie wyrośnie spójrz na swoje ranty poobdzierane od rantu błotnika , osikane przez jakieś psy i Ty chcesz coś mówić :D :D a smalec dobry konserwator lepszy niz klar :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

smarujesz rant np 1/4 i dociskasz wiertare i polerujesz tak mocno az nie bedzie pasty i bedzie lusto ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
FaTuM

wyprałem krążek jak nowka :D, a dla zabezpieczenia mam nowy jak dalej nie pojdzie . Bede działał pojdzie lepiej ,bo krazek czysty i nie jest juz tlusty ,bo tak leżał cały rok w kącie .
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Obrazek
Tak się FaTuM'owi podobały moje RH, że postanowiliśmy się zamienić (oczywiście za Kerchery)...
Obrazek
FaTuM

nawet mam dach rozkładany z profilu haha felgi super dzieki za podmianke ;) zaraz wrzuce lepsze foty ,bo wkleiłeś najgorsza co miałeś !
FaTuM

Obrazek

na dystansie 20mm :) naciąg jak nie powiem gdzie :mrgreen:

:mrgreen:

ale mozna z tej felgi zrobić show i to duze ale trzeba ostro pociagnac na dystansie i na glebie fajny blysk w tych rantach !

a to takie moje zajecie w pracy :D

Obrazek

Obrazek

niestety atrapa jeszcze raz idzie do malowania ,bo jakis baran w robocie dzwigał chciał polukać i przejechał całym rogiem po ścianie . Wiemy kto z lakiernikiem no ,ale za ręke sie nikogo nie złapało, a tym bardziej , ze był to jakiś PARTACZ ! ...
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Fatum powiedz mi ,dzisiaj dostałem krązo polerki felg z allegro ,i była próba i strasznie z niego leca sznurki ,jest to normalne ze tak sie dzieje i co zauważyłem ze po filcu chyba sie lepiej swieci
Obrazek
FaTuM

no leca z poczatku leciały pamietam bo jest nowy suchy wiecej pasty i bedzie git ;) przy filcu hmm niewiem kazdy robi tym badziewiem z bawełny :mrgreen:

aktualizacja :)

Pierwszy punkt do bandytyzmu .

Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

a powiedz mi jeszcze ,robiłem w jednym miejscu i sie swieci ale przyjzec sie to widac jeszcze drobne rysy po papierze wodnym ,

jakiem papierem to jeszcze poprawic
Obrazek
FaTuM

a na jakimś skończyłeś ? myślę ze 1500 / 2000 , a 2500 to juz gazeta jest :D

w lakiernictwie poleruje sie po papierach 1000 wzwyż P1000 to najgrubszy do polerowania i tez najwięcej schodzi .
FaTuM

Obrazek

Obrazek

smalec zmieniłem na paste ... ide skrecać ,bo zamierzam na dniach zakładać gumofilce

nie idzie w domu zrobić zdjecia z rzeczywistym stanem rantu niestety :evil:

CDN...
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

a ta szmata między felgą a ścianą... - żeby sobie felgi nie pobrudzić :mrgreen: :lol:
Obrazek
Zablokowany