[E36] cabrio 328i
pochwal sie maszyna polerska ?
no pianownica ostatnio w modzie daje rade
widze miękki flexipad i twardy no i menzerna na grubo srednio i mleczko wykańczające wiesz co dobre
nie wpadne do was jutro musze do 13 w robocie siedziec , a szkoda miałem plany z Honikiem przestawić Ci tą altanke na samochody
no pianownica ostatnio w modzie daje rade
widze miękki flexipad i twardy no i menzerna na grubo srednio i mleczko wykańczające wiesz co dobre
nie wpadne do was jutro musze do 13 w robocie siedziec , a szkoda miałem plany z Honikiem przestawić Ci tą altanke na samochody
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Rafael pisze:co wy wszyscy z tymi pianownicami?
Super rozprowadza Piankę Aktywną a To wążne przy myciu samochodu bynajmniej dla mnie i widać że do Krzysia też to jest tzw. mycie wstępne przed szamponem/polerka/politurą/woskiem i innymi zabiegami
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
FaTuM to jest takie moje małe hobby ale nie rozpisujmy się nie róbmy OT
Menzerna lub 3M gamku tak jak Ty to i ja uważam że daje se rade muszę sobie maszynkę jakąś skołować
Krzyś co masz teraz za glinke i wosk ?:D pochwal się ;p
Menzerna lub 3M gamku tak jak Ty to i ja uważam że daje se rade muszę sobie maszynkę jakąś skołować
Krzyś co masz teraz za glinke i wosk ?:D pochwal się ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
FaTuM to jest takie moje małe hobby ale nie rozpisujmy się nie róbmy OT
róbmy róbmy , bo ja jeszcze na oczy nie widziałem od Ciebie ( czy tez na placu , a co dzien tam jezdze ) dobrze wypolerowanego czy też dodupczonego auta dobrym detalingu wiec stąd moje question , a nie skad Ci sie to wzieło . Bo lato idzie i coraz wiecej "znafców" różnych tematów . Pokaż pare fotek w jakims offtopie jak Ci to idzie.
hobby bez maszyny hmmmmuszę sobie maszynkę jakąś skołować
skąd wiesz , ze menzerna daje rade jak to jest pasta typowo pod maszyne
Krzysio wydajna ta piana ? ile schodzi na całe auto 200-300 ml ?
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
FaTuM, Po 1 nie jeden z klubu widział efekty mojej pracy.
Po 2 mówie o swojej własnej maszynce,
Po 3 żaden z nas nie widział efektów Twojej pracy a się wypowiadasz najwięcej i powiedz co Ci za żal tyłek ściska ?
Po 4 mam osobny garaż mistrzu do detailing'u.
A poza tym Martw się o siebie a ja sobie radę dam .
Za kolejne posty nie na temat Krzysia z Twojej strony będą odpowiednio nagradzane
Po 2 mówie o swojej własnej maszynce,
Po 3 żaden z nas nie widział efektów Twojej pracy a się wypowiadasz najwięcej i powiedz co Ci za żal tyłek ściska ?
Po 4 mam osobny garaż mistrzu do detailing'u.
A poza tym Martw się o siebie a ja sobie radę dam .
Za kolejne posty nie na temat Krzysia z Twojej strony będą odpowiednio nagradzane