Tak tak.. Te kolory chyba nawet te same... Tutaj bardziej chodzi mi o całokształt..: Bo tak jakos do czerwonego auta nie podchodza mi pomarańczki, ale to kwestia gustu.. Ogolnie czerwone Cabrio jest bardzo fajne.. A rozpatrzyłeś opcje białego koloru.?
Cabrio które Ci podesłałem powinienes kojarzyć nawet z forum... Byłe auto Przemka325, jeżdzilo wlasnie na SWD Mi osobiście sie baaaardzo podobają białe auta z czarnymi dodatkami... I nawet sam szukałem/szykam cabrio w kolorze białym ale nawet w niemczech sa rzadko spotykane..
No wg mnie biały byłby idealny... Nawet z pomarańczkami i BH bardzo fajnie by kontrastował... I tak jak mowisz było by na BTS'ie coś "nowego", taki rarytasz u nas.
Ostatnio modny się robi biały mat. W ostatnie 2 weekendy marca będziemy oklejać A8 i A3 w tym kolorze (niestety nie cabrio) to będziesz mógł zobaczyć jak to wygląda na samochodzie.
Honik pisze:Turbo, a co z tylnymi nadkolami sie dzieje lepiej mi powiedz?
zapadła decyzja ze stare wycinka bo koszty zrobienia ich na igła stan to kwota 500 - 600 zł ;/ i wpadna ori reperaturki które sie ew. wyciagnie juz po mojemu dopasowane do felg zeby były albo zostana ori i opony zmienie na wazejsze
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.