[E39] e39 528i by zawias
http://imageshack.us/g/703/mg7082.jpg/ - wszystkie fotki
i dwie podglądowe.
juz zawital porównanie z niebieskim pff bialym ktory wyglada jak niebieski
i dwie podglądowe.
juz zawital porównanie z niebieskim pff bialym ktory wyglada jak niebieski
Ostatnio zmieniony 2012-04-08, 11:48 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
Już Ci kiedyś mówiłem że jak nie odpowiada to nie musisz tu pisaćzawias pisze:Tomek pisze:Ringi po prawej lepsze... Ale przedlift z ringami?
Lepiej bym dał same lampy bez kombinowania - byłoby o wiele lepiej i skromniej... Ale to Twój wóż zawias i zrobisz z nim co chcesz
a kto powiedzial ze auto zostanie w takim stanie jak jest teraz ?
Może nie zostanie jak jest teraz ale ringi już siedzą z tego co widać po fotkach A że forum ogólnodostępne to musisz się liczyć z tym że mogą skrytykować... Moje auto też ludzie krytykują ale mi to nie przeszkadza, jest nietuzinkowe I to mi się podoba
Ostatnio zmieniony 2012-04-08, 12:18 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cofnij się w czasie i przypomnij sobie swoje poprzednie samochody...zawias pisze:rozumiem gdyby mi to ktoś napisał na forum typu syndykat czy 5er ale nie BTS , gdzie 80% aut jezdzi w gazie i całe w serii lub zgnite....
Batmobil, e36 coupe z przodem z e46... Perełki? Hmmm, raczej nie Taką galerię na syndykacie by zamkneli Ci od razu Więc nie przesadzaj A myślisz że na syndykacie auta są bez gazu? Co drugie robi rocznie 500km bo nie stać ich na wachę i śmigają autami typu Lupo, Polo itd... Więc po co cwaniakować syndykatem?
5er? To samo... Może i fajne auta ale też zagazowane Ty masz 528 i też mało jeździsz bo paliwo drogie więc po co się wychylać?
Skończmy te OT tutaj bo to niepotrzebne nabijanie postów
Czasem trzeba liczyć się z krytyką swojego samochodu