wpakuj wszystkie 4 na auto, umyj se je (albo nabłyszcz ) i potem zrób zdjęcia czymś co robi zdjęcia...
ps: widziały by mi się białe s32 na twoim
taki mały przykład koloru
Fele sa do odnowienia i nie chce na nie zakladac opon za czym nie odnowie powloki. Tyl bedzie wygladac ciut lepiej bo 9cali i et mniejsze . Opona wpadnie 215/40. Mysle wiec, ze bedzie godnie. Jak tak patrze to nie wiem czy takich jasnych nie zostawic optycznie troche powiekszy kolo bo to tylko 18 cali
Ostatnio zmieniony 2012-03-26, 15:27 przez M E R O, łącznie zmieniany 1 raz.
M E R O pisze:Yakime moge sciagnac zza kaluzy jak ktos chce a carbon kumpel mi oklejal
cena pewnie sięgnie ponad 4stówki... Widziałem zdjęcia co gościu sam se robił taką owiewkę na bagażnik dachowy - Yakima to nie jest ale też jakoś wyglądało.
Jak chcesz przymierzyć biel na aucie to możemy się zgadać i podjadę... Zobaczysz chociaż jak kolorystycznie to wygląda Ale ja bym bardziej widział tu srebro, nawet nie grafit...
Tomek pisze:Jak chcesz przymierzyć biel na aucie to możemy się zgadać i podjadę... Zobaczysz chociaż jak kolorystycznie to wygląda Ale ja bym bardziej widział tu srebro, nawet nie grafit...
Zamowilem juz ironX'a i na razie bede ratowal to co mam, zaloze wszystkie 4ry na becine i zobaczymy jak to bedzie wygladac