Witam wszystkich. Nie wiem jak u innych posiadaczy compacta ale mysle ze troche za duzo mi kopci beny. mam silnik 1.6 bez gazu i zjada mi okolo 11-12l/100km a jezdze spokojnie (wlasnie przez to spalanie:/ ) sonde lambda wymienilem w grudniu bo mialem wir w baku non stop (spalanie okolo 20l/100km). Rozumiem ze to BMW ale w/w spalanie chyba jest za duze? jak tam u was z tym ?
matoły w warsztacie powiedzieli ze jak sonda nowa to nie trzeba bledu kasowac ;| mozna powiedziec ze im uwierzylem bo nie pojechalem na kompa juz. a o jakim adasiu mowisz?
hmmm.. obadam goscia w najblizszym czasie mam nadzieje ze zna sie tez na cental zamku w compakcie bo w j-biu juz 3 elektrykow odwiedzilem i zaden nie czai dlaczego mi centralka nie dziala;|
a jakbym jechal to w kwietniu napewno najwczesniej (tzn poczatek kw). teraz za duzo wydatkow zeby myslec o aucie ;p
spotkalem raz goscia z identyczna bunią jak moja to mowi ze srednio 8 skopci jak dowala to dyche wiec cos jeszcze chyba jest nie tak. Moloch tak mysle 8kwietnia bd mozna wbic do tego adama jesli duzo nie kasuje bo w innym wypadku pojade na zebrzydowice
byc moze cos z pompka paliwa mi sie stalo bo zaczela piszczec a obroty na jalowym trzymaja sie 1tys..
Didik pisze:Ja jak coś mam program i interfejs do BMW nie wiem jak z E36 ale z nowszymi łacze sie bez problemów tak wiec jak coś do zapraszam dla BTS gratis