Krzys pisze:nie trzeba bedzie szpachlowac tych rys na blasze?
ależ Krzysiu no co ty ..
To było zdzierane po to żeby nie było grubo lakieru na samochodzie, więc mijało by się to z celem na golusienka blechę jest dany podkład koloryzujący nie pamiętam teraz dokładnie nazwy ale coś chyba na"M lub S" i do tanich nie należy wiadomo troszkę włukna jest na samochodzie z winy użytkowania ale niewielkie ilości Powiem że z malowania jestem zadowolony.
nie znam sie zbytnio i myslalem ze jak cos jesr zdzierane do blachy papierami to musi byc to pozniej dobrze wyszlifowane drobnymi papierami zeby nie bylo rys. A wiem jak trzeba kit dobrze wyszlifowac zeby nie bylo znac. A tu jest cale auto do golej blachy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Śliczna Lakier trzeba było by na żywo ocenić ale pewnie z kilometra widać, że igiełka Felga jest idealna... Naprawdę gratki za włożoną prace, pieniądze i serducho
Niedawno miałem dziwną sytuacje a mianowicie ciągle pusty zbiornik z płynu do spryskiwaczy po kilku dolewkach i obserwacjach okazało się że prawa dysza ze spryskiwaczy lamp się rozciekła
przy okazji poprawiłem spasowanie przedniego zdrzaka na ślizgach bo jakoś to nie pasowało założyłem tunele powietrza do tarcz do zderzaczka no i założyłem przetwornice do ringów
nowa krótka gałka zmiany biegów i korek wlewu oleju