[e36] by Pablow
-
- Zaawansowany forumowicz
http://allegro.pl/show_item.php?item=21 ... 3b4cdce0d1
siedzę trochę na allegro, powiedzcie mi, np. takie felgi by pasowały?? czy to jakiś chłam??
siedzę trochę na allegro, powiedzcie mi, np. takie felgi by pasowały?? czy to jakiś chłam??
-
dobra trochę temat felg na bok, do póki się tamte nie sprzedadzą.
Ostatnio troszkę zepsułem moją becie, (przyłożyłem w drzewo) na szczęście nie mocno ale co się pogięło to się pogięło. Kupiłem sobie nową atrapę ale teraz trzeba ją pomalować pod kolor samochodu
i znów pytanie do was, czy ktoś coś takiego robił albo robi, jak to zrobić, może ktoś by to zrobił za przysłowiowe 50zł? Ponoć atrapka jest już przygotowana pod malowanie.
Ostatnio troszkę zepsułem moją becie, (przyłożyłem w drzewo) na szczęście nie mocno ale co się pogięło to się pogięło. Kupiłem sobie nową atrapę ale teraz trzeba ją pomalować pod kolor samochodu
i znów pytanie do was, czy ktoś coś takiego robił albo robi, jak to zrobić, może ktoś by to zrobił za przysłowiowe 50zł? Ponoć atrapka jest już przygotowana pod malowanie.
-
Jak widać za oknem, a nie którzy się pewnie dowiedzieli na FB zrobiło się ładnie więc zaczynają się naprawy
1. mam do wyklepania trochę rzeczy (po kolizji),
2. malowanie progów/zderzaków,
3. eliminacja rdzy z całości karoserii,
4. do założenia są nowe felgi,
5. mam coś do zrobienia z silnikiem, bo świszczy jak by się turbina kończyła.. tylko gdzie ta turbina w 1.6
Wszystkie zdjęcia z prac będę wrzucał na bieżąco a pojawię się w Chorzowie dopiero na Manii, bo wszystkie prace będę robił w Częstochowie.
1. mam do wyklepania trochę rzeczy (po kolizji),
2. malowanie progów/zderzaków,
3. eliminacja rdzy z całości karoserii,
4. do założenia są nowe felgi,
5. mam coś do zrobienia z silnikiem, bo świszczy jak by się turbina kończyła.. tylko gdzie ta turbina w 1.6
Wszystkie zdjęcia z prac będę wrzucał na bieżąco a pojawię się w Chorzowie dopiero na Manii, bo wszystkie prace będę robił w Częstochowie.
Zaraz się zacznie CO TO ZA "DZIADOSTWO" NA TYLNEJ KLAPIE zerwij ten twój napis bo to nie polonez żeby go tak dekorować spojler by też lepiej wyglądał jak by leżał w piwnicy a nie na klapie Nowe koła - śliczne ale szkoda, że taki balon zglebuj ją (dość dobrze bo koza okropna) i daj dystanse na te kółka i będzie dobrze...