Oj tak te lampy z przodu to masakra jak można takie coś zakupić jak widzę podobne w e36 to mi się nóż w kieszeni otwiera i myślę tylko że szkoda iż nie mam kijusa pod ręką to bym zrobił pożądek. Co do spojlera to jak ci się podoba to niech pozostanie. Fajnie że dbasz o skórkę i ja się nie długo zabieram za pranie tapicerki tylko niech słoneczko wejdzie wyżej zenitu. Jak na razie Masters czeka
No to w końcu wygoniłem ducha wieśniaka z tego auta wpadło to co musiało wpaść... Fungel nówka lampy DEPO troszku przyparowały bo nie dałem żarówek z drogowych ale już jest gicior No i oczywiście Czarna nera
Ostatnio zmieniony 2012-03-29, 21:18 przez Moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
jakoś na naprawdę wysokim poziomie nie mam rzadnych zastrzeżeń, super widoczność, jedynie co to musze je jutro jechać ustawić na stację kontroli, HID'ów chyba nie będzie bo zapodobała mi się żółć w ringach a xenon nie pasował by do żółtego ringa, ale to już zobaczy się w praniu
noooo.. Teraz jest miód malina lampki już masz przerobione (czarne wokół soczewki) ? Teraz zrobiła się bardziej rasowa i agresywniejsza. Na dzień dzisiejszy to jest najlepszy mod jaki szło tutaj zrobić
Jeszcze jak już ktoś wyżej wspomniał przydał by się czarny ten środek ("szczebelki") w zderzaku
Panowie rozważę tą opcją "czarnej dziury" W Zderzaku bo wygląda to ciekawie kolejny mój cel Fele miały być rondellki ale chyba finansowo nie wyrobię więc na ten sezon wpadnie coś innego