[E46] 320D By Psiór - Sławek
-
- Zaawansowany forumowicz
[E46] 320D By Psiór - Sławek
Witam.
Kupiłem ją w Lipcu zeszłego roku (ale na temat nie było jakoś wcześniej czasu )
Postaram sie po kolei z grubsza opisać co i jak sie działo przez te ponad pół roku.
e46 - 320d sedan
rok 1998
silnik 2.0 diesel 136 KM
Fotki
Jeszcze nie moje ale już na mnie czeka
A tu już moje. W dzień zakupu
wnętrze już z innym radiem bo nie mam zdjęcia z oryginałem
Oczywiście po jakimś czasie musiało coś być nie tak;) Ale już dawno po tym ani śladu.
Pierwszy mały dodatek
(w trakcie prac)
I efekt (sorry za jakość)
w międzyczasie doszły klamki chrom - bo mi sie podobają
I wszystko było dobrze poza tym że śnieg spadł. Trzeba było wpakować te zimówki...Z kołpakami oczywiście
Przez te pół roku pokupowało sie różnych pierdółek np ramki chrom na zegary,srebrne listwy wewnętrzne i ramki kratekl nawiewu.
Cdn...
Kupiłem ją w Lipcu zeszłego roku (ale na temat nie było jakoś wcześniej czasu )
Postaram sie po kolei z grubsza opisać co i jak sie działo przez te ponad pół roku.
e46 - 320d sedan
rok 1998
silnik 2.0 diesel 136 KM
Fotki
Jeszcze nie moje ale już na mnie czeka
A tu już moje. W dzień zakupu
wnętrze już z innym radiem bo nie mam zdjęcia z oryginałem
Oczywiście po jakimś czasie musiało coś być nie tak;) Ale już dawno po tym ani śladu.
Pierwszy mały dodatek
(w trakcie prac)
I efekt (sorry za jakość)
w międzyczasie doszły klamki chrom - bo mi sie podobają
I wszystko było dobrze poza tym że śnieg spadł. Trzeba było wpakować te zimówki...Z kołpakami oczywiście
Przez te pół roku pokupowało sie różnych pierdółek np ramki chrom na zegary,srebrne listwy wewnętrzne i ramki kratekl nawiewu.
Cdn...
Ładna bo czarna ale te chromowane klamki i nerki bym wymienił na czarne i pewnie koledzy się ze mną zgodzą... I jeszcze jedno: WYWAL TE BREWKI Z LAMP !!! To było modne "za komuny" Napisz o planach związanych z twoim autkiem. I proponuję pozaglądać w galeri na E46 niektórych osób (np. M E R O , czarny... - dowiesz się jak ładnie może wyglądać twoja bunia) Powodzenia i nie zepsuj tego autka
- Majk
Wszystko cacy ale te chrom wieś klamki są bleee. Wywal je jak najszybciej. Nerki też bym założył czarne. Co do brewek to oblecą bo nie jest najgorzej. Poprzeglądaj forum i zobacz jak można fajnie zrobić E46. Powodzenia w dalszych planach.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
-
-
Myślałem ale wtedy z garażu bym nie wyjechał ani nawet z parkingu "przy robocie";) już mimo wszystko nieraz haczyła. a jak chodzi o kase to coś zaproponować do 2000 zł
Ostatnio zmieniony 2012-03-30, 20:32 przez psiorslawek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kurde troche roboty przy tym autku jest o ile w srodku te nawiewy to kwestia gustu to klamek juz bym szukal niemalowanych , albo te pod kolor zrobil. Z tym przodem wogole jakos dziwnie , nie chcesz wrocic do przedliftowej maski ( mozna nawet na tym do przodu wyjsc z kasa bo maski z polifta w cenie ) , albo wrzuc blotniki i lampy z polifta do kpl . Felge bym proponowal jakas oem 17 jak to ma zostac na seria zawiasie. Moze jakies M pakietowe i do tego sprezyny M pakietowe albo jakis custom 40/20 ( ciut nizej ciut twardziej ) ??