[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Kaper pisze:Jestem mega pozytywnie zaskoczony... Oponka ślicznie się naciągnęła na felgę i jeszcze lepiej spasowała na autku (ty nie masz dystansów?)
Trochę rant słabo sie błyszczy teraz jeszcze bardziej mi się chce tej wspólnej sesji . Jest ładnie
nie ma dystansów ,pierwszy raz robiłem polerke ,wiec na razie mi starczy
opona to prawda fajnie sie naciagneła
kiedys napewno sie zgadamy sie na sesje
Zrób zdjęcie z góry (zobaczymy ile dokładnie wystaje)Głodek pisze:a powiedzcie mi bo jak widac z przodu kola troche wystaja ,niebiescy moga sie tego czepic czy nie
Jak wystają to mają prawo się doczepić... Ale myślę, że puszczą to bokiem. Najwyżej zabiorą dowód - a odebranie go z powrotem to kwestia przeglądu czyli 20zł i śmigasz dalej
Jak nie chcesz żeby ci wystawały to dawaj wymienimy się (2 kuła za 2)
Kaper pisze:Zrób zdjęcie z góry (zobaczymy ile dokładnie wystaje)Głodek pisze:a powiedzcie mi bo jak widac z przodu kola troche wystaja ,niebiescy moga sie tego czepic czy nie
Jak wystają to mają prawo się doczepić... Ale myślę, że puszczą to bokiem. Najwyżej zabiorą dowód - a odebranie go z powrotem to kwestia przeglądu czyli 20zł i śmigasz dalej
Jak nie chcesz żeby ci wystawały to dawaj wymienimy się (2 kuła za 2)
Zapis brzmi tak
ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA INFRASTRUKTURY
z dnia 31 grudnia 2002 r.
w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia
(Dz. U. z dnia 26 lutego 2003 r.)
(...)
10) w błotniki lub inne elementy nadwozia lub podwozia, o szerokości nie mniejszej niż szerokość opony,
Jak to zinterpretujesz Twoja sprawa, teoretycznie sama fela moze cos tam wystawac , ale co to jest szerokosc opony??