Sesja letnia :)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Sesja letnia :)

Post autor: Tomek »

Siemka Panowie!
Piszę odnośnie tego małego spotu fajnych projektów ;)
Rozmawiałem dzisiaj z koleżanką (fotograf) która robiła mi fotki Rudej odnośnie sesji naszych furek  Powiedziała że weźmie nam 100zł za całość (fotki + obróbka) a zdjęcia są naprawdę zajebistej jakości co widać u mnie i w gigantycznej rozdzielczości (możecie sobie wywołać nawet 1m x 1,5m zdjęcie i nie widać pixeli)! Myślę że kwota nie jest wygórowana patrząc na naszą ilość, zrzucimy się po parę złoty a każdy dostanie zajebiste fotki na maila czy na płytce (kwestia dogadania). Druga sprawa to czekam na miejsce sesji, mam nadzieję że w tej kwestii się wypowie Racibórz bo macie dużo fajnych miejscówek… Co do terminu to myślę że w miarę pewnym co do pogody i do tego że wszyscy będą mieli auta przygotowane to proponuję 21 lub 22 kwiecień (sobota lub niedziela). Myślę że mamy jeszcze dużo czasu żeby się zorganizować…

Czekam na info odnośnie akcji na PW…

Spocik można zrobić ogólnodostępny aczkolwiek sama sesja będzie już raczej dla osób które się zdecydowały ją zrobić (czyt. Mero, Gamek, Aurel, Owen, Ja, Fatum… ) Mam nadzieję że Krzyś też się pojawi już na setupie letnim i postaram się skontaktować z Dave’m z srebrnego e46 żeby też podjechał…

Pozdro!

Ps. Prosiłbym o odpowiedzi tylko związane z tematem, zbędnego komentowania :) Głównie liczę na odpowiedzi osób których to dotyczy :)
FaTuM

Post autor: FaTuM »

no 7,8 osob to grosze nawet jakby były 4 osoby , a miec ładne zdjecie na scianie czy tez na CD sam bym chciał :)

Dobrze ze nie w ten weekend to organizujecie ,bo ja juz 3 dni mecze błotnik :mrgreen:

tak wiec do 21-22 napewno sie Tomek wyrobie i mozesz na mnie liczyć .

Co do miejscowy no to Racibórz napewno jest takim miastem typu wojennego i napewno jakieś baraki sie znajda ,ale ja osobiscie nie znam nic z takich miejsc . Tylko ciezko zajechać do tego Raciborza na glebie :mrgreen:

Ja jestem na TAK !
Tomek
Maniak forumowy

Widzę że zainteresowanie osób które chciały projekt jest zerowe...

Czekam na dalszy rozwój sytuacji ;)
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Dzieki za info na pw ;)
No ja jestem na tak tylko termin troche mi nie pasuje bo ten sam weekend jest rotenburg a chcialem tam skoczyc. W najgorszym wypadku oleje wyjazd i przyjade na sesyjke z wami , odnosnie fotografa to Fatum wyczerpal juz temat ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

pisze się na to! :bmw:
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

Mam rozumiec ze na PW bylo zaprosenie?

No bylbym chetny tylko oby bylo slonecznie
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

jak najbardziej jestem na tak :) dobre zdjecia zawsze sie przydadza :twisted:
Tomek
Maniak forumowy

Rafael pisze:Mam rozumiec ze na PW bylo zaprosenie?

No bylbym chetny tylko oby bylo slonecznie
Tak, zaproszenie :)

Spoko, to ja dogadam termin z fotografem na 22-go (niedziela)... Jak będzie słonecznie to będzie sesja, jak nie to przesuniemy na inny termin ale jestem dobrej myśli :)

Gamek, znasz się na rejonach Raciborza więc myślę że dasz radę znaleźć jakąś miejscówkę :D

MERO, gdzie jest ta miejscówka na której masz dwie nowe fotki? Bo klimat też niezły patrząc na auta które mają brać udział w sesji i to że paliwo drogie... :DD
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

szczerze to nie znam zbytnio jakis miejscowek :roll: :roll:
Tomek
Maniak forumowy

Słuchajcie skoro checie jechać na Rotten to przełożymy to na 6-go maja... Jest to koniec długiego weekendu więc już raczej wszyscy będziemy w domach ;)
Wtedy pogoda już raczej powinna być pewna :) I każdy do tego czasu będzie miał auto zrobione jak chce...

Pasuje? :)
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

mi to obojetne ja postaram sie dopasowac :wink:
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Obojetne;) .
PS: odnosnie ostatnije fotki to miejscowa namoim osiedlu. Kiedys jak zyla kopalnia to jakas tam stacja paliw byla teraz wszystko umarlo.
PS2: kurde jest jedno fajne miejsce, ruiny zamku w Tworkowie , ale nie wiem czy soltys sie zgodzi , zeby tam z 10 aut pod zamkiem postawic, trzeba by podjechac i popytac

Obrazek
Obrazek
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

super ten zameczek :grin:
Tomek-masz jakies przykladowe zdjecia tej Fotografki?
Tomek
Maniak forumowy

Rafael pisze:super ten zameczek :grin:
Tomek-masz jakies przykladowe zdjecia tej Fotografki?
http://www.kh.dl.pl/

Mam, w mojej galerii :) Bo ona robiła sesję Rudej ;)

Co do zamku to spoko miejscówka ale raczej nie będzie zgody żeby tam wjechać...

Bardziej myślałem o jakimś opuszczonym budynku jak ten Twój ze zdjęć i myślę że będzie to super miejscówka :)
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Tez bym sie pisał na sesje ,tylko gdzie byla by robiona sesja ,dojade z Kato :mrgreen:

ciężko z dobrym plenerem

profesjonalne fotki tez by mi sie podobały :mrgreen: tym bym bardziej ze jak bedzie z 10 aut ,to pare groszy wyjdzie
Ostatnio zmieniony 2012-04-02, 15:54 przez Glodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Zablokowany