Kaper pisze:No nie wystaje tak mocno (mi się to nawet podoba). W razie kontroli naszykuj se jakąś ściemę czym halo przyciemniałeś - folia ?
cos tam wymysle,sa samochody co bardzie wystaje ,tak folią przyciemniałem teraz fajnie sie zgra z lampami ,chciałbym jeszcze boczne przyciemnic bo mi leza ,ale cos mi nie wychodzi
dzisiaj zajolem sie tyłem i juz nie trze ,tylko lewa strona jest wyżej o jakies max od .0.5 cm do 1.0 co musze to jeszcze po mieżyc ,i sie tym zając ,bo jak patrze to mnie to razi
no własnie tego to nie wiem ,auto na 100% nie bite ,chyba ze popszedni własciciel wymieniał wachacz sprezyny i może jest inny ,nie wiem ,ale musze to jakos ogarnąc
czytałem na necie ze dużo ludzi ma ten problem ,i wymieniaja gumy na sprezyny ,z prawej strony 1cm a z lewej strony 0,5 cm i jest równo wtedy
Głodek, co do nierównego prześwitu to skontroluj sobie górne mocowania amortyzatorów z tyłu spotkałem się z kilkoma takimi przypadkami i przeważnie wymiana obu tych mocowań na firmowe rozwiązywało problem
MaryjuszTour pisze:Głodek, co do nierównego prześwitu to skontroluj sobie górne mocowania amortyzatorów z tyłu spotkałem się z kilkoma takimi przypadkami i przeważnie wymiana obu tych mocowań na firmowe rozwiązywało problem
dzieki jak najbardziej ,sprawdze to w wolniejszym czasie ,może faktycznie tam cos bedzie nie tak
wystarczy że guma będzie delikatnie zmurszała i już będzie różnica Najgorsze jest to że w sedanach dostać się do nich to 30sek a w naszych turasach trzeba się dość pomęczyć
przyciski już ogarniete ,zostało tylko kupic przekaznik i bezpiecznik
dzisiaj założyłem gotowe przednie siedzenia ,musiałem po przekładac plastiki w koło siedzenia bo w tamtych nie było, taki zdrobiask rysunków do regulacji siedzen ,