[e36 coupe] 328i by Kaper
Więc żółtka poszły w piz-du z lamp (narazie z długich potem wyrzucę z halo) i zawitał pełen zestaw pomarańczy przerobione na US :
tutaj zamieściłem zrobiony przeze mnie najnowszy patent na przeróbkę kierunkowskazów na styl US:
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=164025#164025
takie szybkie foto podglądowe jak to działa (na dniach dodam lepszejsze)
Tylne światła też już gotowe:
i na aucie:
myślę, że jeszcze w tym tygodniu obniżę zadek -40 i założę felgi
tutaj zamieściłem zrobiony przeze mnie najnowszy patent na przeróbkę kierunkowskazów na styl US:
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=164025#164025
takie szybkie foto podglądowe jak to działa (na dniach dodam lepszejsze)
Tylne światła też już gotowe:
i na aucie:
myślę, że jeszcze w tym tygodniu obniżę zadek -40 i założę felgi
fajnie fajnie ,a ja fote z okna strzeliłem ,bo cisza i cisza . Wyglada to ok ale mam nadzieje ,ze te halo bedzie czarne białe albo pomaranczowe albo zaslepki tam pojda bo fatalnie ten zolty tu wyglada
dawaj fele gwinta itp kaper skobinujesz mi dystans 5mm z centrowaniem na przod ? bo za wasko mam w zamian za te moje ? albo jak zrobisz te swoje to stocz mi je na 5 mm !
dawaj fele gwinta itp kaper skobinujesz mi dystans 5mm z centrowaniem na przod ? bo za wasko mam w zamian za te moje ? albo jak zrobisz te swoje to stocz mi je na 5 mm !
te tylne lampy wygladaja jak jajecznica. Nie podoba mi sie wcale
A co to ten X robi na tym halogenie i ten szkot na tych kierunkach?
co do przerobki to z poczatku ta fotorelacja wyglada fajnie, ale efekt zepsulo oszkotowanie kabla. Myslalem ze juz znajda tam sie koszulki termokurczliwe.
A co to ten X robi na tym halogenie i ten szkot na tych kierunkach?
co do przerobki to z poczatku ta fotorelacja wyglada fajnie, ale efekt zepsulo oszkotowanie kabla. Myslalem ze juz znajda tam sie koszulki termokurczliwe.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
no wiesz... każdy robi jak mu się podoba. Mi się w miarę podoba. Szkoda tylko, że ten pomarańczowy nie jest taki jak np. na tych przednich kierunkowskazachKrzys pisze:te tylne lampy wygladaja jak jajecznica. Nie podoba mi sie wcale
tak to szkot i nakleiłem to tak dla jaj bo i tak halo będzie albo oklejone czarną matową foli albo przyciemnione sprayem do szkieł albo kupię nowe szkiełka (bo te ze szkotam i tak jest pęknięte) i zostawię na biało...Krzys pisze:A co to ten X robi na tym halogenie i ten szkot na tych kierunkach?
no w sumie lepsze by to było ale robiłem to w poniedziałek i sklepy pozamykane a miałem tylko szkota...Krzys pisze:co do przerobki to z poczatku ta fotorelacja wyglada fajnie, ale efekt zepsulo oszkotowanie kabla. Myslalem ze juz znajda tam sie koszulki termokurczliwe.
Kaper pisze:no wiesz... każdy robi jak mu się podoba
Kaper pisze:Mi się w miarę podoba
wiec chyba ci sie jednak do konca to nie podobaKaper pisze:Szkoda tylko, że ten pomarańczowy nie jest taki jak np. na tych przednich kierunkowskazach
a ten szkot na kierunkach?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
oklejone jest fajnie - trzeba się uważnie przyjrzeć żeby zobaczyć, że to folia (oczywiście ten kto nie wie, że takiego czegoś nie było ORI) ale kolor mnie nie satysfakcjonuje. Może uda mi się dorwać kiedyś folię w lepszym odcieniu pomarańczowegoKrzys pisze: wiec chyba ci sie jednak do konca to nie podoba
Już go nie ma nie czepiaj sięKrzys pisze:a ten szkot na kierunkach?
Dzisiaj założyłem na tył sprężynki - 20 ( sprzedający gadał że to 40 ale to ani nie stało koło -40 ). Takie tam:
Następnie zagościły w końcu moje RH. Z tyłu jeszcze koło czeka na dystans który na 99% zagości do 2 tygodni. Z przodu już są dystanse 20mm
i takie foto strzelone sandałem w zmroku, pokazujące kierunki US
Następnie zagościły w końcu moje RH. Z tyłu jeszcze koło czeka na dystans który na 99% zagości do 2 tygodni. Z przodu już są dystanse 20mm
i takie foto strzelone sandałem w zmroku, pokazujące kierunki US
Ostatnio zmieniony 2012-04-12, 21:01 przez Kaper, łącznie zmieniany 3 razy.
No sprzyny od kuboka ktore mowił ze sa -40 w praktyce widać ze to -20 na 200% tak wiec mysle ze to wyjaśni dlaczego robi klientów w balonika
oj dziś było historii mnóstwo
m.in zatrzymaliście sie na głównej drodze sciagamy koło i krecimy gwintem bo przesadziliśmy dość sporo i nie dało sie jechać haha szybki pit stop na srodku drogi
oj dziś było historii mnóstwo
m.in zatrzymaliście sie na głównej drodze sciagamy koło i krecimy gwintem bo przesadziliśmy dość sporo i nie dało sie jechać haha szybki pit stop na srodku drogi