[E39] e39 528i by zawias

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Wujo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wujo »

wg mnie to ponizenie...
BMW - Radosc z jazdy
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

A ja myslalem ,ze jak ktos jezdzi na LPG to dba o nasza planete itp... bo to przecierz 80% mniej emisji CO2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Soki
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Soki »

Niech każdy zje po jajku i się uspokoi :) Przecież święta mamy :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

widziałem i wszystko fajnie wygląda mnie się bardzo podoba, wiem że forum jest do wyrażania opinii skoro już ktoś pokazuje to musi się liczyć i z krytyką, ale ludzie zakładają chińskie ksenony, ringi do e36 itp itd więc wyluzujcie, jest wiele bardziej zdecydowanie bardziej badziewnych modów, od świateł ala lexus ... poprzez chińskie alumy, śmieszne tuningowe zderzaki, spojlery ala parapety itp. itd. a przykład brata E39 to jest chyba najmniejsze zło z tego wszystkiego tyle odemnie :) Pozdrawiam
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Przygoda czasami chińskie DARE fele wygladaja lepien niz ori germany :D nie wspomne o spojlerach :D

ja sie wypowiem jak bedzie tu oczekiwana sesja a nie takie klocki :D po trochu .

dziób dziób i dawaj foty
harry22
Małopiszący

Post autor: harry22 »

Ja też nie rozumiem dlaczego uczepiliście się tak tych lamp. Ringi żółte bardzo pasują do e39 czy to jest przedlift czy polift;] Tak jak kolega wyżej napisał są dużo gorsze mody... ;] Także działaj i pokazuj zdjęcia ;]
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Bozze widzisz a nie grzmisz co druga osoba pisze forum jest do wyrazanai wlasnego zdania ALE nie wyrazajcie go tylko chwalcie jakie ladne piekne masakra
:)
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

wybaczcie brak gwinta , bialych kierunkow w blotnikach i brak kapsli na feldze...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

narazie tyle , kierunki juz mam , wymienie po weekendzie , gwint wlatuje za tydzien , kapsle juz zalozylem :P :P :P
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Ładnie :mrgreen: mogłeś zrobić BH na długich...
Obrazek
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Majk »

Jak wpadnie gwint i pójdzie na glebe będzie Kozak :ddd
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne ;) "
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Kaper pisze:Ładnie :mrgreen: mogłeś zrobić BH na długich...

zamowilem Krzyże i leża w domu , ale za duzo roboty jak dla mnie i nawiercania :mrgreen:
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

zawias pisze:zamowilem Krzyże i leża w domu , ale za duzo roboty jak dla mnie i nawiercania :mrgreen:
Mam ten sam problem u siebie, krzyże mam już rok, ale jeszcze nie są założone :P
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

pamietam jak przy tej scianie miałeś sesje z E36 z dupami dwoma i każdy obgadywał , ze ta czarna ma za duże kita , a pewnie sie ślinił jak dziecko 4-miesięczne :D

mi tu brakuje dziewczyn reszta ok prócz tego co brakuje juz napisałeś .

a tak szczerze kufa zawias jak Ty wygladasz w tej E39 w środku ? dyć tyś je stworzony do E30 i E36 Coupe :br: :br: :br:
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

FaTuM,
mi tu brakuje dziewczyn
No to poczekaj do wtorku to bedziesz przy swojej buni mial tą "brakującą dziewczyne" :mrgreen:

A auto bardzo ladnie sie prezentuje ale tak jak mowisz gwint i bedzie lepiej :bmw:
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

FaTuM pisze:pamietam jak przy tej scianie miałeś sesje z E36 z dupami dwoma i każdy obgadywał , ze ta czarna ma za duże kita , a pewnie sie ślinił jak dziecko 4-miesięczne :D

mi tu brakuje dziewczyn reszta ok prócz tego co brakuje juz napisałeś .

a tak szczerze kufa zawias jak Ty wygladasz w tej E39 w środku ? dyć tyś je stworzony do E30 i E36 Coupe :br: :br: :br:

dziewczyny będą jak będzie gwint i jeszcze pare rzeczy , ale to niespodzianka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: M pakietu napewno nie będzie , polece po bandzie :bmw: zwieśniacze Bmw doszczętnie :mrgreen:
Zablokowany