[E36] Touring by MaryjuszTour
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
kolego to jest forum , a tu każdy może pisać co sie mu dowolnie podoba jak przesadzi bedzie ost jak nie to wiadomo musisz to też wziać do siebie ,ze gusta sa inne , a Ty robisz pod siebie wóz .Moloch, nie przejmuje sie takie komentarze odrazu wszystko mi mówią o nadawcy
no ,ale fakt faktem Angela to na to wychodzi jakas dziewczyna Sławka chyba ,bo wyskoczyła jak filip z konopi .
Ogólnie turas mi sie widzi myslalem ze halo zolte nie pasi do czarnego ale jakos to sie tu widzi fajnie . Daj wiecej fotek srodka , a i te kierunki nie sa czarne według mnie czarne to ma gamek ja mam pół czarny Tobie na foto widać , ze masz białe
-
- Kontakt:
Autko fajne Touring jak dla mnie jest druga wersja nadwoziową jeśli chodzi o E36
Zaraz za Coupe oczywiście. Pokaż zdjęcia środka
PS Średnio fajne jest jak ktoś porównuje auta klubowiczów, jeszcze w dodatku w troche "obraźliwy" sposób bo Chłopak nowy u nas napewno pracy włożył w auto zakłada galerie a tu pierwszy komentarz wyssany z palca
MaryjuszTour, widzimy się gdzieś na spocie
Zaraz za Coupe oczywiście. Pokaż zdjęcia środka
PS Średnio fajne jest jak ktoś porównuje auta klubowiczów, jeszcze w dodatku w troche "obraźliwy" sposób bo Chłopak nowy u nas napewno pracy włożył w auto zakłada galerie a tu pierwszy komentarz wyssany z palca
MaryjuszTour, widzimy się gdzieś na spocie
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
-
- Kontakt:
widzę że moje imię się tu pojawiło kilka razy więc coś muszę napisać co do auta to faktycznie są podobieństwa ale i różnice to co mi się w tej podoba a czego u mnie nie ma i nigdy nie będzie to szyberdach tzn. SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny uchylnie bo ponoć w BMW nie ma szyberdachów
Angela
Angela
-
- Kontakt:
Ludziska jestem w trakcie renowacji moich docelowych felg i tu pojawia się pytanie na jaki kolor polakierować rotory?? dodam że rant oczywiście będzie poler...dalej szukam inspiracji będę wdzięczny za pomoc
P.S A może ma ktoś zdolności typu "photoshop" i dałby rade zrobić przykładowe wizualizacje??
P.S A może ma ktoś zdolności typu "photoshop" i dałby rade zrobić przykładowe wizualizacje??
[/