[E36] 328i Touring
takie małe przypomnienie auto wygląda dziś tak:
jest wysoko ale droga w tle tłumaczy dlaczego (i tak jeszcze będzie przez jakiś czas co mnie nie cieszy)
w aucie nie zmienia się nic co jest zauważalne na zdjęciach ale pod maską kilka rzeczy zostało wymienionych.
kupiłem też bledne us ale do zakładania tylko od święta bo rejestracji za szybą nie będę wozić.
jest wysoko ale droga w tle tłumaczy dlaczego (i tak jeszcze będzie przez jakiś czas co mnie nie cieszy)
w aucie nie zmienia się nic co jest zauważalne na zdjęciach ale pod maską kilka rzeczy zostało wymienionych.
kupiłem też bledne us ale do zakładania tylko od święta bo rejestracji za szybą nie będę wozić.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Śliczny trupowóz !! Mpak robi swoje nie ma co mówić. Czarna morda to jest to co tygryski lubią najbardziej aczkolwiek co do "długich" to od czarnego odbłyśnika bardziej podobają mi się krzyże (a tak nawiasem to poza żółtymi halo zero podobieństwa z moją bunią o czym była mowa:) )Oby więcej takich egzemplarzy cieszyło oczy na ulicach
[/
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dawno nic sie nie dzialo w temacie. Sławek chyba zapomnial, ze ma galerie to mu przypomnimy A przy okazji zamkniemy pare zazdrosnych pyskow
Kentucky:
Dodam tylko, ze 328 naprawde ladnie jedzie, przy 160 widze go jeszcze w lusterku jedno z lepszych aut na tym forum i przy okazji w swietnym stanie mechanicznym/wizualnym.
Kentucky:
Dodam tylko, ze 328 naprawde ladnie jedzie, przy 160 widze go jeszcze w lusterku jedno z lepszych aut na tym forum i przy okazji w swietnym stanie mechanicznym/wizualnym.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: