No i jedziemy dalej Dzisiaj przyszły dwie z trzech paczek z oświetleniem. Tylne lampy i boczne kierunki dymione DEPO. W poniedziałek dojdą jeszcze przednie klosze z dymionym kierunkiem też DEPO. I montujemy na auto
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
no i kropka nad "i" Mi sie podobają, chociaż mogłyby byc jeszcze bardziej przyciemnione Dla mnie to za mało Ale i tak będzie git! Ta Twoja Biała je richtig szyjn
piękna perełka Biały kolor jest poprostu świetny!!! Shadow do białego pasuje jak pięść do twarzy idealnie sie zgrało Ja jedynie nie zakładałbym depo straci troche na oryginalności ale to Twoje auto wielki pozytyw
No stary szacun wielki za wkład w autko. Witać że dbasz o przed potopowy silnik którym jest 2.5tds. i ma on się u ciebie bardzo dobrze. Obejrzałem autko w początkowej galerji i aż do końca i muszę przyznać dobra robota. Co do alumków fajne banany ale jednak parapecik by tu mógł być jakiś 3tlg. Samgłęboko rozmyślam nad zmianą autka i to właśnie na 528. I Jak uda mi się sprzedać to takie zakupię. Dobra robota z listwami i grillem mi też bardziej odpowiada przed lift. Co do koloru kierunków to ja wolę pomarańczkę i tak ową będę montował. Nie każdy przecież musi mieć black. Będe zaglądał i czekam na fotki w nowym opakowaniu kierunków icałej rodzinki dymionej depo.