[E36] cabrio 328i
wiec tak wygladala procedura przygotowania felgi:
na pierwszy ogien sciagnie klaru. Oczwiscie zostaly wzery wiec zaczynalem papierem 80. Pozniej juz pokolei 120, 180, 240, 280, 320, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000 i skonczylem na 2500. Jedna felga samymi papierami zajela mi ponad 2 godziny ale lapy odpadaja Na probe wzialem wiertarke z krazkiem bawelnianym i do tego ta zwykla pasta automax w niebieskiej tubce.
Efekt taki:
srubki byly w bardzo dobrym stanie wiec z nimi nic nie robilem
pozostala polerka miejsc gdzie sa sruby ale juz mi sie dzisiaj nie chcialo skakac po rotorze zeby go oddzielic od bebna
Oczywiscie bede poprawial jeszcze raz AUTOSOLEM ale efekt automaxem juz jest bardzo dobry
za chwile mi sie wrzuci filmik na YT jak to polerowalem wiertarka Cala felga zajela mi ok 10min
na pierwszy ogien sciagnie klaru. Oczwiscie zostaly wzery wiec zaczynalem papierem 80. Pozniej juz pokolei 120, 180, 240, 280, 320, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000 i skonczylem na 2500. Jedna felga samymi papierami zajela mi ponad 2 godziny ale lapy odpadaja Na probe wzialem wiertarke z krazkiem bawelnianym i do tego ta zwykla pasta automax w niebieskiej tubce.
Efekt taki:
srubki byly w bardzo dobrym stanie wiec z nimi nic nie robilem
pozostala polerka miejsc gdzie sa sruby ale juz mi sie dzisiaj nie chcialo skakac po rotorze zeby go oddzielic od bebna
Oczywiscie bede poprawial jeszcze raz AUTOSOLEM ale efekt automaxem juz jest bardzo dobry
za chwile mi sie wrzuci filmik na YT jak to polerowalem wiertarka Cala felga zajela mi ok 10min
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Wiem, ze sie napolerował, bo sam kupiłem od niego 17 rondelle które mam w swojej buni, ale je zaniedbałem i bede musiał kupic do wiertarki ten krązek bawełniany Paste automaxa mam, ale ręcznie na lustro nie wypolerujeSławek pisze:krzyq pisze:ojjj Krzys współczuję tej polerki, sam robilem kiedyś 4 bbs i jest to co najmniej " pracochłonne" Ale efekt jest jak widać wyżej - zaje...fajny
Krzyś się już w życiu napolerował jak mało kto na tym forum haha
Nie jedziesz - nie żyjesz...