Trening Driftu dla początkujących
Trening Driftu dla poczatkujacych
W dniu 23 wrzesnia na Placu Gornika Zabrze (ul. Roosevelta 81) odbedzie sie trening driftu dla poczatkujacych.
Poczatek treningu - godz. 11:00, koniec o godz. 15:00.
Koszt uczestnictwa, to 50 zl od samochodu.
Na terenie placu zostana ustawione trasy tylko dla poczatkujacych, umozliwiajace nauke driftu nawet osobom posiadajacym samochod o mniejszej mocy.
Trasa zostanie polana woda, co dodatkowow ulatwi nauke i zmniejszy zuzycie opon.
Przypominamy o obowiazkowym posiadaniu jakiegokolwiek kasku ochronnego. Tym razem osoby bez kasku nie zostana wpuszczone na trening.
wiecej info: www.szkoladriftu.pl
ZAPRASZAMY!!!
Poczatek treningu - godz. 11:00, koniec o godz. 15:00.
Koszt uczestnictwa, to 50 zl od samochodu.
Na terenie placu zostana ustawione trasy tylko dla poczatkujacych, umozliwiajace nauke driftu nawet osobom posiadajacym samochod o mniejszej mocy.
Trasa zostanie polana woda, co dodatkowow ulatwi nauke i zmniejszy zuzycie opon.
Przypominamy o obowiazkowym posiadaniu jakiegokolwiek kasku ochronnego. Tym razem osoby bez kasku nie zostana wpuszczone na trening.
wiecej info: www.szkoladriftu.pl
ZAPRASZAMY!!!
Tomek325i pisze:A ja nie mam prawka hahaha
Dzisiaj mialem test zycia przy palach... Cale szczescie ze stali po 2 stronie drogi
hehe
A co do Driftu to nie wiem czy moj automat dal by rade...
Mi kiedys policja ustapila miejsca na drodze bo nie miescily sie 2 auta a ja juz chcialem uciekac (ale przyznam ze bylo mi juz slabo )
Tomek to oni sie beda martwic co i jak bo przeciez to nauczyciele i maja Cie nauczyc