Witajcie! Wybiera się ktoś dzis na M1 ? Jest piękna pogoda i moze być dość duzo ludzi ja wlasnie przyjechałem z Kamienia Śl. , jak wiadomo były wiscigi 1/4 mili + Zlot BMW chwile odpoczynku i jadę zobaczyć na M1
no dzis kogos z bmw za bardzo ponioslo i uderzyl w latarnie , przynajmniej mozna pojechac i sie posmiac z ustawek polonezow i innych wynalazkow, nie wiem ktos latal tam i wewte e36 z ryczacym wydechem zero to jechalo wiecej larma niz scigania kupa smiechu reszte pozostawie bez komentarza ...
@PINIU ja latałem tam i wewte z ryczącym tłumikiem, no ale skoro udało mi się porobić e38 740d to mysle, ze moja raczej nie stoi w miejscu no chyba ze ktoś jeszcze mial dość głosny wydech widziałem Cię pozniej tez na strefie
@adamo na kresce dosyć nawet poszło ;D kilka razy przegrałem, kilka wygrałem także niema lipy
no śmiesznie było nie ma to tamto przed Z3 całującym latarnie popisał się "kolega" ze sprintera który skasował swojemu braciszkowi E36 wieczór pełen wrażeń chłopaki a na strefie się coś dzieje? bo daaaawno już nie byłem od czasów jak ucichły tam ścigałki
bylem wczoraj i na strefie i zawsze pare autek sie pojawia dla chetnych scigania sie w bezpieczniejszych warunkach niz pod m1 polecam strefe, pod m1 to tylko kwestia czasu jak dojdzie do tragedii i skoncza sie tam zloty na zawsze takie moje zdanie, narazie smiesznie ale wszystko do czasu