Spoty Śląsk - Zagłębie.
jak nic nie pomyliłem to najbliższa środa o 18.00 bodajże, na parkingu przy Piekle (Pogoria III). Nie da się nie zauważyć
Ostatnio zmieniony 2012-04-29, 12:07 przez storm, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zobaczenia na drodze [you]
- Ksawer
- Maniak forumowy
Z przypomnieniem... jutro o godz.17.00 na parkingu na piekło,spocik...Jeśli są auta a nas nie ma-jesteśmy na dole (przy wodzie) (bo auta na pewno będą)
Tak na marginesie chciałbym też zaprosić starą Gwardię,bo odkąd zacząłem uczestniczyć na spoty-miesiąc,dwa przed zalogowaniem na forum{a trochę czasu minęło} przyjeżdżamy regularnie i z całej"śmietanki" widziałem dwa może trzy razy cztery osoby...Z tego co wiem,większość z osób która uczestniczy w spotach są nowi tak jak ja(podobny czas zalogowania
).Robimy wszystko aby ten zwyczaj spotykania się-nie zaginął,zimą jak i latem.Jak sami wiecie im więcej tym weselej...Co do opisów pod galeriami czy shoutBox jest was dużo i udzielacie się często a na spotach was nie widać.A morze sami już nie posiadacie BMW???Zobaczymy w niedalekiej przyszłości... Pozdrawiam...
Tak na marginesie chciałbym też zaprosić starą Gwardię,bo odkąd zacząłem uczestniczyć na spoty-miesiąc,dwa przed zalogowaniem na forum{a trochę czasu minęło} przyjeżdżamy regularnie i z całej"śmietanki" widziałem dwa może trzy razy cztery osoby...Z tego co wiem,większość z osób która uczestniczy w spotach są nowi tak jak ja(podobny czas zalogowania
).Robimy wszystko aby ten zwyczaj spotykania się-nie zaginął,zimą jak i latem.Jak sami wiecie im więcej tym weselej...Co do opisów pod galeriami czy shoutBox jest was dużo i udzielacie się często a na spotach was nie widać.A morze sami już nie posiadacie BMW???Zobaczymy w niedalekiej przyszłości... Pozdrawiam...
Ksawer
Masz kogos na mysli ja wlasnie wprowadzilem sei do nowego mieszkanka wiec moze za tydzien wpadniecie w sobote do nas na kawe bo jeszcze troche ogarniamy z moim kochanie wszystko, tylko wezcie ze soba kubki BTSu bo na tyle szkla to nie mam jeszczeKsawer pisze: przyjeżdżamy regularnie i z całej"śmietanki" widziałem dwa może trzy razy cztery osoby.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Ksawer pisze:Z przypomnieniem... jutro o godz.17.00 na parkingu na piekło,spocik...Jeśli są auta a nas nie ma-jesteśmy na dole (przy wodzie) (bo auta na pewno będą)
i dobrze sie sklada bo moje 4 miesieczne chorowanie dobieglo konca /odpukac w niemalone zeby nie zapeszyc/ i jak bozia pozwoli to w duecie z moim jak to DjMario nazywa "kochanie" postaramy sie na piekło podjechac po 17ej
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?