Dzisiaj niestety była brzydka pogoda i auto stało w garażu wiec darowałem sobie kolejne zdjęcia w garażu. Nerka już założona i mi osobiście sie podoba bardziej niż z chromem. jutro mam nadzieje ze nie będzie padało to wlecą zdjęcia.
Dostałem dzisiaj jeszcze znaczem 3, który mam nadzieje ze w dalekiej przyszłości się przyda.
Dalej poszukuję przedniego zderzaka Jeśli ktoś ma lub wie o jakimś to prosze o kontakt.
Jako, że dzisiaj pogoda była dosyć dobra poczyściłem troche skóre, założyłem nerki i usunąłem z lewego tylnego błotnika warstwe spryu która była zamiast na kawałku to na praktycznie całym elemencie. I zrobilem kilka zdjęć a zaraz po tym zaczął padać deszcz.
I takie przypadkowe zdjęcia.
Potrzebuje kogoś kto się zna na takim sprzęcie ( zmieniarka ) bo nie czyta płyt. Laser jest ok.
Jak widać wszystkie przyciski są w stanie idealnym:
Teraz w najblizszym czasie tylko pomalować niektóre elementy i znaleść odpowiedni zderzak.
eee ten znaczek ci sie do niczego nie przyda wiem wiem musze wpasc do ciebie ale niestety jestem strasznie zabiegany nawet nie mam czasu zeby popatrzec na moje auto hehe ale obiecuje ze sie postaram wpasc jak tylko bede mial chwile luzu