Ja uciekłem dosyć prędko, bo dziewczyny z którymi byłem marudziły i słuchać się tego juz nie dało Dzidek, nic straconego.... jeszcze się ustawimy obiecuje wtedy wkoncu zobaczymy kto lepszy.. chociaż z teorii juz wiadomo ze Ty
Kitty pisze:Ja uciekłem dosyć prędko, bo dziewczyny z którymi byłem marudziły i słuchać się tego juz nie dało Dzidek, nic straconego.... jeszcze się ustawimy obiecuje wtedy wkoncu zobaczymy kto lepszy.. chociaż z teorii juz wiadomo ze Ty
Tylko z teori Nie liczy sie samo auto, tylko kierowca tez
Nie zapomnij
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Chętnie się przyłącze. Zawsze chciałem stanąć z 330. 330d vs 330ci Moc podobna więc może być ciekawie. Ale wybierzmy i zgadajmy się w inny dzień niż niedziela bo łatwo tam o wypadek przypadek.
Można na strefę jechać i zobaczyć ale nie wiem czy tam kamer nie pomontowali ;/
A jednak jak się ustawiamy na M1 to można chwile polatać bo policja tam przymyka na to oko.
Ostatnio było wesołe miasteczko dlatego ochrona trochę się burzyła. A tak spoko ludzie tam raczej uważają
Ja zawitam na M1 w niedzielę, niestety jeszcze póki co na simsonie, ale chętnie poznam paru forumowiczów do których już za niedługo dołączę wraz z autkiem