[E38] 728iA
[E38] 728iA
Witajcie:) Chciałbym przedstawić wam swój skarb xD Mam ją od sierpnia tamtego roku.
Od tego czasu zachodzą duże zmiany, większość we wnętrzu.
Na początku wyglądała tak:
Aktualnie zostało wymienione kompletne wnętrze na czarne. Skóry bufalo przód komforty grzane , pompowane, łamane , el.sterowane, tylna kanapa łamana, elektryczna, grzana.
Dołożyłem również tylną półkę z roletą i dsp. Dsp narazie jest nie podłączone. Roletka podpięta działa aż miło Wymieniona deska rozdzielcza na wersję skórzaną. Fotki wkrótce. Pozdrawiam
Od tego czasu zachodzą duże zmiany, większość we wnętrzu.
Na początku wyglądała tak:
Aktualnie zostało wymienione kompletne wnętrze na czarne. Skóry bufalo przód komforty grzane , pompowane, łamane , el.sterowane, tylna kanapa łamana, elektryczna, grzana.
Dołożyłem również tylną półkę z roletą i dsp. Dsp narazie jest nie podłączone. Roletka podpięta działa aż miło Wymieniona deska rozdzielcza na wersję skórzaną. Fotki wkrótce. Pozdrawiam
a tam 2.8 też daje rade czego dowodem są wyczyny owsicka http://www.youtube.com/watch?v=vuvcGSyY ... ature=plcp
[URL=http://www.fotosik.pl]
A powiedz ile razy użyjesz całej mocy 740 lub 750 ?:) Moim zdaniem bez sensu. 7er nigdy nie będzie do wyścigów więc nie wiem po co taka spinka o silnik;] Ważne że mi wystarcza.
Co do dalszych planów to wleci navi 16:9 + mk3, hydraulika klapy, podwójne szybki. Felgi może w przyszłym sezonie :] Narazie wole wnętrze doposażyć Mam też kupioną el. kolumne kierowniczą ale zastanawiam się czy jest sens montować
Co do dalszych planów to wleci navi 16:9 + mk3, hydraulika klapy, podwójne szybki. Felgi może w przyszłym sezonie :] Narazie wole wnętrze doposażyć Mam też kupioną el. kolumne kierowniczą ale zastanawiam się czy jest sens montować
Ja wcale bo nie mam takiego auta... poza tym jak bym miał kupować 7er to wybrał bym coś z 4 a 5l - zapas mocy nigdy nie zaszkodzi... Ale jak masz 2.8 to ja tego nie kwestionuję - nie moje auto. Ma się Tobie dobrze jeździć Plany masz dobre więc jestem spokojny puki coharry22 pisze:A powiedz ile razy użyjesz całej mocy 740 lub 750 ?
owsick 740 zrobił ze świateł bo była w automacie, tu niestety widze też automat, owsick Ty to miałeś unikat 7er w manualuKaper pisze:ale lepiej przy starcie wciska w siedzenie 4 lub 5 litrowa
[URL=http://www.fotosik.pl]
Dawno mnie tu nie było... Wracam z małymi zmianami:) Na początek z zewnątrz niestety pogoda uniemożłiwia umycie auta:)
Narazie dwa zdjęcia z telefonu:)
Powiem wam szczerze że jestem bardzo mile zaskoczony po zmianie felg. Poprawiło się prowadzenie auta, jest ciszej:) Także jak narazie widzę same plusy:)
Wielkie podziękowania dla kolegi "Boss" za poświęcony czas i części
Jutro postaram się zrobić zdjęcia pozostałych zmian które zaszly w środku auta. Pozdro
Narazie dwa zdjęcia z telefonu:)
Powiem wam szczerze że jestem bardzo mile zaskoczony po zmianie felg. Poprawiło się prowadzenie auta, jest ciszej:) Także jak narazie widzę same plusy:)
Wielkie podziękowania dla kolegi "Boss" za poświęcony czas i części
Jutro postaram się zrobić zdjęcia pozostałych zmian które zaszly w środku auta. Pozdro