zniknięta galeria...

Dotyczące forum i użytkowników
Awatar użytkownika
Netka
Zaawansowany forumowicz

zniknięta galeria...

Post autor: Netka »

Mam pytanko - gdzie się podziała moja galeria mojej byłej e36 qp??? Bo szukam i NI MA...
Banditerin Motor Wagen
FaTuM

Post autor: FaTuM »

nielubia tu Ciebie jak i mnie :)

banda chodzących zawistnych ludzi co po niektórych ! :D
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Nie powinno się kasować żadnej galerii a zwłaszcza takich osób co w swojej galerii mieli wszystko na bieżąco ładnie opisane wraz z fotorelacjami min. jak i co zrobić, co kupić. Można się z tego sporo nauczyć, dowiedzieć i co nie co podglądnąć śledząc jakieś archiwalne galerie. Pewnie znajdzie się wytłumaczenie dlaczego galerie są usuwane ale to i tak będzie głupie wyjaśnienie. Rozumiem, że można tutaj na forum nie lubić jakiegoś użytkownika, nagradzać go ostami jak coś się komuś nie podoba. Ktoś może być kawałem skurczysyna, ubierać się jak ciota itd ale jeśli ma pojęcie o bmw i serce i robi wszystko co najlepsze dla swojego auta i jeszcze dzieli się z tym na forach to taka osoba jest tutaj wartościowa i przydatna.
Obrazek
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

Kaper pisze:Nie powinno się kasować żadnej galerii a zwłaszcza takich osób co w swojej galerii mieli wszystko na bieżąco ładnie opisane wraz z fotorelacjami min. jak i co zrobić, co kupić. Można się z tego sporo nauczyć, dowiedzieć i co nie co podglądnąć śledząc jakieś archiwalne galerie. Pewnie znajdzie się wytłumaczenie dlaczego galerie są usuwane ale to i tak będzie głupie wyjaśnienie. Rozumiem, że można tutaj na forum nie lubić jakiegoś użytkownika, nagradzać go ostami jak coś się komuś nie podoba. Ktoś może być kawałem skurczysyna, ubierać się jak ciota itd ale jeśli ma pojęcie o bmw i serce i robi wszystko co najlepsze dla swojego auta i jeszcze dzieli się z tym na forach to taka osoba jest tutaj wartościowa i przydatna.
albo podasz przykład, albo Ci wsadze osta za OT... Jest archiwum proszę tam zaglądać, bo nic nie jest kasowane (chyba ze na zyczenie) co do tematu Netki, przeszukuję archiwa... Może przy pewnych awariach się gdzieś zagubił, a wy od razu z pretensjami... ;/

Fatum twój post też jest bez sensu i nic nie wnoszący
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Teraz sie znalazł od Fatuma temat w archiwum. Ostatnio ja patrzyłem to go tam nie było. I kaper ma racje. :)
pazura
Maniak forumowy

SebaE30 pisze:Teraz sie znalazł od Fatuma temat w archiwum. Ostatnio ja patrzyłem to go tam nie było. I kaper ma racje. :)
temat fatuma jest tam od kąd napisał, że sprzedał samochód ;) osobiście go tam umieszczałem
Seba następnym razem zerknij na daty kiedy był przesunięty, a potem pisz bzdury
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Jeszcze 3 dni temu nie było jego tematu ani w dziale Nasze BMW ani w archiwum ani nigdzie idziej. Przeszukałem całe forum bo potrzebowałem ważnej informacji z jego tematu. :)
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Ogólnie to MY (KLUBOWICZE) płacimy za utrzymanie forum z własnej kapsy, do tego pełnimy różne funkcje (admin, mod) za free i od lat żaden forumowicz nie poruszył tematu sponsoringu domeny (poza wyjątkami o których nie warto nawet wspominać), poza tym macie galerie, gdzie wklejacie masę zdjęc, a my kombinujemy żeby każdemu pasowało.. Jeśli ktoś sprzedaje, zbywa, złomuje samochód i pisze zamknąć temat, to temat usuwamy, jeśli jest inaczej, to temat zostaje przenoszony do archiwum ( co dla mnie jest zbednym zaśmiecaniem forum) Niedawno forum zmieniło "parking" może dlatego część danych gdzieś się pogubiła za co przepraszamy .. Admini sa bardziej w temacie ;p

Fatum Twoje bzdurne dziecinne i nic nie wnoszące do tematu wypowiedzi znów proszą się o nagrodę!
FaTuM

Post autor: FaTuM »

kubok dawaj ze dwa myslisz , ze Ci korona wyżej urośnie . Zrob chociaż 10% takich modów jak ja w życiu ze swoimi 2-oma BMW kupując za małą kasę , a sprzedając ją za dużo więcej. Usuwaj sobie swoje galerie ,bo z tego co wiem i dj mario założył archiwum i tam miały trafiać galerie po sprzedaniu auta .

pazura wierze Ci ,ale teraz Ty mi uwierz ze na email dostałem ,ze temat przesunięty do archiwum wchodzi i pisze ze usuniety przeszukalem 5 razy seba i kaper tez nie było go 3 dni . sumienie kogoś ruszyło i nie burzyć sie bo oby dwa mody błądzicie w tej chwili ...

co to za problem z kosza wyjąc i wsadzić z powrotem a teraz sie mądrzyć - bez sensu .

pazura co do tego zyczenia to ja nic nie pisałem ,ale dziś słyszałem , ze łatysz go usunął i tyle ....

aha kubok a z tym to juz w ogole ubawiłem sie przed snem ...

"do tego pełnimy różne funkcje (admin, mod) za free" zmusza Cie ktos
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

pazura co do tego zyczenia to ja nic nie pisałem ,ale dziś słyszałem , ze łatysz go usunął i tyle ....
wypraszam sobie nie usunąłem żadnej Galerii nikomu nawet do Archiwum nie przeniosłem wiec o co kaman a ten co Ci coś takiego powiedział to czysty idiota :)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
pazura
Maniak forumowy

Co bedziesz dyskutowal... Jest data i napisane kiedy byl przeniesiony i przez kogo ;) jesli twierdza ze nie bylo to sa w bledzie. Teraz juz wiedza gdzie jest archiwum bo pewnie teraz to zauwazyli
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Co do galerii Fatuma:
Była w tzw. śmietniku, który na forum jest opisany jako "ARCHIWUM X"
Wydaje mi się, że trafiła tam pomyłkowo
bo ktoś zamiast przenieść do Archiwalne galerie,
pewnie pomylił przyciski i wcisnął ...do Archiwum X ;)

Tyle na ten temat - galeria jest już tam gdzie powinna być i proszę już nie dyskutować na jej temat!!!

Galerii Netki faktycznie nie widzę, nie mam pojęcia gdzie może być...
Może zawieruszyła sie podczas przeprowadzki :|
Musiałby poszukać tego np. Krzyś, albo Kolebka bo mają większy dostęp.

Widzę, że nasi moderatorzy są bardzo pobłażliwi na pewne teksty.
Jesteśmy tu "dla porządku" czy koloru?? :evil:
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Sam osobiscie zrobilem archiwum naszych byłych aut, i poprzenosiłem galerie ktore juz dawno były nieaktualne, nie pamietam czy znalazla sie tam tez galeria Netki, jakis czas temu była zmiana serwera wiem ze było z tym troche zabawy i czesc rzeczy mogła sie nie przeniesc.

Z drugiej strony Netka pisala mi ze tydzien temu jeszcze widziala swoja była baware w Archiwalnym dziale a teraz jej nie ma, wiec raczej sama nie mogla wyparowac :wink:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
Netka
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Netka »

Prawie tydzień mija i nadal nie ma konkretnej odpowiedzi co z moja galeria...
Banditerin Motor Wagen
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Netka, nie znalazlem jej i nie wiem czy ktos ja usunal czy poprostu przy przenoszeniu forum cos sie popsulo bo nie wszystko poszlo idealnie. Pozostaje zalozyc od nowa galerie...
Nie da sie tego wyjasnic niestety...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ODPOWIEDZ