6-7 tysiecy to na sam silnik skrzynie sprzeglo oraz zamontwanie do tego jeszcze troszke kasy pojdzie na tylni most zawiesznie itp pierduli. Niestety nie oplaca sie swapowac lepiej kupic drogi samochod np e30 325 i bedziesz mial dwa jeden do zabawy a drogi do jazdy na codzien :D:D
lepiej sprzedac auto i kupic 325 i zalozmy NIe tylko musisz kupic silnik, ale i skrzynie, dyfer, hamulce, zawieszenie, zegary, kompa... No i robota zeby to zalozyc
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
bociek pisze:6-7 tysiecy to na sam silnik skrzynie sprzeglo oraz zamontwanie do tego jeszcze troszke kasy pojdzie na tylni most zawiesznie itp pierduli. Niestety nie oplaca sie swapowac lepiej kupic drogi samochod np e30 325 i bedziesz mial dwa jeden do zabawy a drogi do jazdy na codzien :D:D
popieram!!!
kisol pisze:doladnie lepiej kupic 325 bo przynajmniej wszystki jest dopasowane do tej mocy :zawieszenie ,hamulce.przeniesienie napedu itd
dokladnie!!
tez chcialem zrobic swapa ale jak sobie policzylem to wyszlo ze za takie pieniadze mozna kupic e36 2.5
a poza tym tematow o swapie na 2.5 juz jest sporo na forum
Hehe ja tez chcialem sobie swapka walnac ale jako zobaczyelm ile to kosztuje to wole uzbierac kase na e30 325 i miec fajna zabawke heh na szczescie czesc kasy juz mam :D
Dodane po 2 godzinach 46 minutach:
A tak wlasciwei to czy 3l albo 4 l diessel zmiescil by sie pod maske w e36?? bardizej czy 4 l diessel sie byy zmiescil mnie interesuje wie ktos???