MUGEN VM SPORT

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
bobek667

MUGEN VM SPORT

Post autor: bobek667 »

Wczoraj znajomi polecili mi taką końcóweczkę:
MUGEN WM SPORT
Co o tym sądzicie jakbym coś takiego wsadził do siebie? Zależy mi właśnie na db-killer'ze żeby w razie nieprzyjemności na przeglądzie czy innych zdarzeń lub dłuższej trasy możnaby go nieco przytłumić... Czy takie coś nada się u mnie?

Znajomy jeździ Vectrą 2.0 a inny Civic 1.4 i sobie chwalą pomimo że jak jechali na montaż do raciborza to powiedzieli jednemu, że po tysiącu mu się to przepali, a natrzaskał już ok 8...
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

HAHAHAHA no tak 1,8 nie jedzie to musi buczeć.

Takie wydechy to może w szpachlibrze czy Hondzie dobrze wyglądają ale nie w bmw.
Raczej nikt tutaj Ci nie powie bys to montował.

Nic ci to nie da.

Zawsze mi się śmiać chce jak spotykam takie auta właśnie co nie jadą ale buczą że na 2-gim osiedlu je słyszę jeszcze. A w nocy jak mi pod oknami przejeżdża to mam ochotę pozabijać.
bobek667

Ja w tym nigdy nie siedziałem dlatego pytam, więcej mogę powiedzieć na temat motocykli i wszystkiego z tym związanym... :wink: A co do tej pojemności to niestety przy zakupie musiałem patrzeć na oszczędność po części tak więc w tej kwestii nic nie zmienimy... :smile:
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Żeby nie było, nie nabijam się z pojemności bo moje wcześniejsze BMW miało 1.6 :)
Jeździmy tym na co nas stać w obecnym momencie i trzeba się z tego cieszyć co się ma.

Ale chodzi mi o te wydechy.
Nic tym nie ugrasz, wyglądać to nie wygląda. Więc ja się pytam ... po co to?!
bobek667

No właśnie o to chodzi :) ... szczerze mówiąc zwolennikiem ładnego basiku jestem tak połowicznie dlatego wypadałoby żeby był ten db-killer był bo ile można to wytrzymać... Czasem myślę o tym, a czasem wystarczy mi basik w środku :mrgreen: Dzięki za odpowiedź Honik :bmw:

REZYGNUJĘ !!! :)
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

wies spiewa i tanczy !! tyle !! BMW to nie opel ani honda !! Honik juz chyba dokladnie wszystko opisał !
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

bobek667 pisze:REZYGNUJĘ !!!
Prawidłowo!!!

Zamykam i proszę więcej nie zakładać tematów pt. "jak okaleczyć moje BMW"
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zablokowany