[e36 coupe] 328i by Kaper
Może i tak. Ale te RH udało mi się kupić w dobrej cenie i nie kupił bym wzamian w tej cenie raczej nic lepszego...Didik pisze:Minus niestety za felgi,duzo lepiej by tu wygladaly chociazby jakies emkowe
No raczej z tą felgą nie planuję przyszłości... Tak jak już gdzieś wspomniałem na następny sezon zagości albo BBS RC albo coś 3tlg (ale do bbs mi najbliżej)Didik pisze:A felgi coś czuje że sam zmienisz na inne
A jeszcze wracając do mojej obecnej felgi to powiem, że na żywca wygląda lepiej niż na fotce
FaTuM szarość na oponach bo to jest indywidual cult style, tak miało być
Na 99,9% wpadnie do mnie felga 17" 8J na przód a na tył 9J o nazwie Styling 32. Opony jakie planuję wcisnąć to tzw standard: 205x40 a na tył 215x40 - jakiś naciąg się tam zrobi. Taki problemik to jest to, że z felg schodzi lakier i będę musiał malować - JAK CO TO SZUKAM LAKIERNIKA (tanio i przed manią) co mi je pomaluje. I zastanawiam czy walić na standardowy srebrny, czy cosik pokombinować... Takie pomysły mi chodzą po głowie:
myślałem też nad białym ale jakoś mi się to nie widzi u mnie z tymi pomarańczkami a z pomarańczek nie zrezygnuję...
Na 99,9% wpadnie do mnie felga 17" 8J na przód a na tył 9J o nazwie Styling 32. Opony jakie planuję wcisnąć to tzw standard: 205x40 a na tył 215x40 - jakiś naciąg się tam zrobi. Taki problemik to jest to, że z felg schodzi lakier i będę musiał malować - JAK CO TO SZUKAM LAKIERNIKA (tanio i przed manią) co mi je pomaluje. I zastanawiam czy walić na standardowy srebrny, czy cosik pokombinować... Takie pomysły mi chodzą po głowie:
myślałem też nad białym ale jakoś mi się to nie widzi u mnie z tymi pomarańczkami a z pomarańczek nie zrezygnuję...
Ostatnio zmieniony 2012-06-01, 21:33 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
tylko standard srebrny z palety bmw nic innego ewentualnie odcien srebrnego,wszystko inne bedzie pasowac jak swini risentasza , bedzie subtelnie i ze smakiem ..... a co do pomaranczek nic im z kol nie bedzie przeszkadzac.... nie wydziwiaj na sile .... grafit to najdalej co bym wybral
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."