VIII Zlot BMW Manii

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

a wystarczy nie podawac o ktorej godzinie bedzie konkurencja...albo robic ja zaraz po otwarciu imprezy zeby nie bylo czasu na spuszczanie auta na glebe

mozna zrobic dwie tury nawet - jedna z nagrodami - za wytrwalosc w jezdzie na glebie - moze jakis kawalek drogi zeby sprawdzic czy ktos serio moze jechac na tak niskim aucie

druga dla zabawy - spuszczanie powietrza z kol - sciaganie opon z obreczy - wyciaganie sprezyn z amorow - jazda na tarczach hamulcowych itd
...tak znowu sie czepiam...
bobek667

Post autor: bobek667 »

:twisted: To by dopiero bylo z ta druga czescia :D
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

jak to mowia co nie jest zabronione jest dozwolone :razz:

Drzewko jest typem czlowieka co lubi zaskakiwac i robic cos co zwroci czyjas uwage, poznalem go juz dosyc dobrze z tej strony i chyba nic mnie nie zaskoczy, :lol:

a najlepiej sie nie spinac za bardzo bo komus zylka peknie i po co to :razz: :razz:

Aha bo bym zapomnial:

dobrze ze sucha trawa na parkingu nie zajela sie od goracego katalizatora lub wydechu bo naprawde nie chcial bym widziec płonacych 500 bawarek, a to nie byłby cieawy widok i z ucieczka byłby problem :evil:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
titek1981
Małopiszący

Post autor: titek1981 »

Ksawer pisze:
Aman pisze:
Honik pisze:Latacie z flagami BTS'u itp a znacie 10% ludzi tworzących to forum?
Aman:
Dokladnie tak jak piszesz, nie chce tu nikogo obrazic ale jak wjezdzalem na zlot to widzialem ludzi z duza flaga jak smigali po terenie zlotu ktorych w ogole nie znam a odczulem to tak jakby byli na tym forum juz wiele lat.

Spoko jeśli mnie nikt nie zna...No fakt na forum jestem bardzo krótko.Tylko że ja jestem już chyba na czwartym zlocie z wami.I sporo ludzi poznałem-i mówię teraz o Wodziu Rybniku itd.Byłem nawet na małym drifcie w Rydach i myślę że paru z was mnie kojaży. Nie ma sensu teraz wymieniać z kim osobiście rozmawiałem na wizji-ale nic.Na spocie jestem prawie każdym(dwa razy w tygodniu) i wy macie żal że z Tornado jechaliśmy z flagą BTS?Były konkursy-przeciąganie liny.Który z was wystartował w konkurencji aby reprezentować BTS?My to zrobiliśmy i to chyba całkiem godnie.Dziwię się że tak do tego podchodzicie.Gdybyście wy mieli duży namiot pod którym można się skryć,na pewno bym tam był i być może kogoś dla mnie nowego bym poznał.Była flaga bo był Mario.Z tego co wiem obecnie jest trzech Adminów.Marcina widziałem całkiem nie daleko nas.Krzysia,niestety tylko autko widziałem.Z Mariem jesteśmy dość blisko,dlatego byliśmy przy nim.Czujecie się starymi wyjadaczami-to w waszym geście powinno być zaopiekowanie się nowymi uczestnikami.

Po za tym dzięki wszystkim za udany cały zlot :bmw:

Ksawer popieram to co piszesz ja tez od niedawna jestem na forum ale staram sie byc na kazdym spocie z tych starych wyjadaczy ktorzy tak sie oburzaja na nowych klubowiczow praktycznie na oczy nie widzialem. i tak jak kolega juz napisal niech sie pojawiaja od czasu do czasu na spotach i zaopiekuja sie nowymi a nie siedza tylko przed kompem i krytykuja i niech dadza nam szanse bo to ile siedzi sie na forum a ile razy jest sie na spocie to jest roznica bo nie kazdy ma dostep na codzien do netu. Pozdrawiam titek 81
I dzieki chlopaki za udany zlot
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Aman »

titek1981,
titek1981 pisze: tak jak kolega juz napisal niech sie pojawiaja od czasu do czasu na spotach i zaopiekuja sie nowymi a nie siedza tylko przed kompem i krytykuja i niech dadza nam szanse
To zapraszamy na spot do Rybnika, bo dosyc czesta sa organizowane, bedzie szansa sie poznac, ja jestem praktycznie na kazdym spocie a nie widzialem nikogo z okolic Katowic, i nie siedze przed kompem bo zadko kiedy jestem na forum ale przyjechac na spot potrafie.

Druga sprawa jest taka ile wy macie lat zeby wami sie opiekowac ?? Jak wiekszasc z nas weszla na forum to kazdy z osobna dbal o swoj wizerunek i nikt nikim nie musial sie zajmowac, ani brac za raczke i mowic co, jak, gdzie... Kazdy na tyle jest dorosly ze chyba wie co ma robic a nie zachowujecie sie jak male dzieci...
Obrazek
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

ale poki co trzymajmy sie tematu zlotu :wink:

A jesli juz wszystkie kwestie dotyczace minionego zlotu Manii zostały wyczerpane to chyba pora zamknąc temat :wink:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Drzewko
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Drzewko »

Drodzy panowie do poki nie bedzie jakiegos regulaminu dotyczacego konkurencji na najnizszy samochod to nie rozumiem zarzutow kierowanych w moja strone :)
Do tej pory miala byc to zabawa ale skoro potrzebujemy twardych zasad to prosze bardzo ja nie mam z tym problemow i dopiero wtedy kiedy nie bede sie ich trzymal mozecie mnie obrazac :)
Ps
djmario, tez sie ciesze ze trawa sie nie zajela ale jak cos zawsze jest z nami nasz kochany strazak :))
I zgadzam sie z Toba :) Dziekuje za komplementy :P
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Aman pisze:titek1981,
titek1981 pisze: tak jak kolega juz napisal niech sie pojawiaja od czasu do czasu na spotach i zaopiekuja sie nowymi a nie siedza tylko przed kompem i krytykuja i niech dadza nam szanse
To zapraszamy na spot do Rybnika, bo dosyc czesta sa organizowane, bedzie szansa sie poznac, ja jestem praktycznie na kazdym spocie a nie widzialem nikogo z okolic Katowic, i nie siedze przed kompem bo zadko kiedy jestem na forum ale przyjechac na spot potrafie.

Druga sprawa jest taka ile wy macie lat zeby wami sie opiekowac ?? Jak wiekszasc z nas weszla na forum to kazdy z osobna dbal o swoj wizerunek i nikt nikim nie musial sie zajmowac, ani brac za raczke i mowic co, jak, gdzie... Kazdy na tyle jest dorosly ze chyba wie co ma robic a nie zachowujecie sie jak male dzieci...

I tu ma AMAN racje nikt tu nie jest małym dzieckiem własna inicjatywa czynny udział i pasja takie cechy tworzą to Forum i dajcie spokój napiszcie lepiej coś ciekawego bo czuje sie jak czytam te posty jakbym był w Rozmowach w Toku.

PS.Jak ktos potrzebuje opieki to zgłaszam się na ochotnika moge robić za niańkę zostało mi troche BEBILONU po córce nakarmię jak trza będzie. :mrgreen: :mrgreen: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
titek1981
Małopiszący

Post autor: titek1981 »

Aman pisze:titek1981,

Dzieki za zaproszenie jak bede w okolicach napewno podjade Ja zapraszam na spot do DG my spotykamy sie w srody i soboty jak nie pracuje to jestem praktycznie na kazdym a co do tej opieki to chodzilo mi o to zeby ci ktorzy tak sie oburzaja na nowych uczestnikow ze ich nie znaja niech sie czasami pokaza na jakims spocie chetnie ich poznam
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Wybacz ale nie w naszym obowiązku jest latać za wami.

Jak ja zaczynałem udzielać się na forum i jeździć na spoty to nikt za mną nie latał. Sam jakoś poznałem szersze grono klubowiczów.
Po 2. ja nie jeździłem na spoty tylko w swoim rejonie. Zresztą takowych w moim mieście praktycznie nie ma do dziś.

Jakbyś zauważył większość klubowiczów jest z innych rejonów śląska :) A jakoś udało mi się pogadać z każdym.

Więc nie wypominaj mi/nam że nie jeździmy na spoty. Bo gdybyś był na takiej ilości spotów jak niektórzy z klubowiczów to byś rybkę strzelił.

Myślę że tyle na temat.
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

titek1981, tak ogolnie idzie ich od razu rozpoznac po koszulkach bo maja polowki klubowe biale lub czarne, ale to wiekszosc chyba zaklada na zloty, chociaz na spotach tez co niektorzy nasza :DD Pozdro i nie spinac sie juz :DD
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

lucky czy jak mu tam zawsze chodził w białej polo :razz: i paru innych , a ile oni maja doczynienia z waszym członkostwem . Pobijecie ich ?

Aman z tą Twoja obecnoscią na tegorocznych spotach znowu nie była 100% hmm nawet nie 20 z tego co pamietam raz byłeś ? (mówili członkowie stowarszyszenia z Rybnika ,ze sie obraziłeś za niedostanie moda )i to na motorze :) ohh ale was gwiazdorstwo dopadło ...
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

FaTuM, mowimy o teraz co jest, a co LUCKY mial wspolnego z klubem, co dla niego zrobil nie wiem bo mnie nie bylo jeszcze w srod klubowiczow moze starsi wyjadacze moga cos powiedziec.. A po co tu kogo bic? I za co ?
Obrazek
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

temat widze zmierza w zlym kierunku kolejny post nie na temat zostanie odpowiednio nagrodzony.

Tak wiec zapraszam wszystkich chetnych :wink:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

FaTuM pisze:Aman z tą Twoja obecnoscią na tegorocznych spotach znowu nie była 100% hmm nawet nie 20 z tego co pamietam raz byłeś ? (mówili członkowie stowarszyszenia z Rybnika ,ze sie obraziłeś za niedostanie moda )i to na motorze ohh ale was gwiazdorstwo dopadło ...

Co ty stary w gole gadasz ?? Akurat na spotach jestem raczej spojrz na swoja frekwencje bo na ilu spotach ja bylem a ciebie nie bylo to juz nie bede uwzglednial.. a dwa co to za roznica na czym sie przyjezdza?? bede chcial to i przyjade autobusem, przyjde na piechote, rowere i stary chu.. ci do tego.. A stary co do moda to co to za roznica czy ja go mam czy Maqda ?? Nie zalezy mi na tym a dwa sa wazniejsze sprawy od klubu i duzo osob sie o tym przekonalo jak poszlo sie na swoje..

A co do gwiazdorstwa to spojrz na sebie jak gwiazdorzysz w kazdym temacie i stary wyluzuj troche bo to co piszesz to zaczyna byc zalosne na maxa.. !!
Obrazek
Zablokowany