[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
Zwykly Turas tyle , ze zawias, wydech, zewnatrz , srodek AC Schnitzera .Na razie szukam do niego kola i musze go ubezpieczyc . Caly tydz w robocie to nawet nie mam kiedy sie nim zajac . Moze w weekend cos pomysle ,ale juz mi cos ojciec mowil , ze chce tam gdzies jechac i czy mu nie pozycze wiec nie wiem jak to bedzieTomek pisze:Też mi się tak wydajeM E R O pisze:18x8 i 9 to optymalny setupdo e46 naprawde bardzo przyjemny z tym et bedzie juz bogato
Potem tylko cambery na przód, zrobić negatyw i będzie malina Lekko nadkola zagiąć i będzie ogień
Ps. Pokaż tego turasa swojego bo jestem ciekaw jak wygląda
Spokojnie, podeślę Ci w tym tygodniu jutro silnik wypadnie i trzeba go rozebrać na części hehepazura pisze:biorę rurę od turbiny do przepływki i jeden elektrozaworek!! Nie waż mi się tego sprzedać, bo wklepane :D i może obudowę boczną filtra powietrza i chłodniczkę spalin napisz na pw ceny + -
Na pewno sobie to weźmiesz spokojnie hehe
Silnik poza budą
Sprawca całego zamieszania Zachciało mu się rozsypki
Wsadzam silnik 3.0d Jak widać robimy to w garażu Przynajmniej nie będzie trytrytek
Honik jak najbardziej zapraszam Zrobi się przy okazji grilla żebyś nie jechał na marne Ale bezalkoholowego...
Też jestem ciekaw jak to pójdzie I jaki będzie dzwięk jak pod ten wydech wejdzie 6 cylindrów...
Sprawca całego zamieszania Zachciało mu się rozsypki
Wsadzam silnik 3.0d Jak widać robimy to w garażu Przynajmniej nie będzie trytrytek
Honik jak najbardziej zapraszam Zrobi się przy okazji grilla żebyś nie jechał na marne Ale bezalkoholowego...
Też jestem ciekaw jak to pójdzie I jaki będzie dzwięk jak pod ten wydech wejdzie 6 cylindrów...