[e46] 330d by Primo>> > Akutalizacja
smalcem to polerowałeś ?
do polerowania rantów trzeba mieć cierpliwość min. na jedna felge 4 godziny z przygotowaniem na papierze od 360 . Jak masz gotowe min. 1 godzina na polerowanie i to ostro mi to nie wychodzi tak profesionalnie jak gamkowi czy krzysiowi Tobie też nie wyszło ,ale pasta tez ponoc jest słaba niema to jak autosol
recznie to robileś czy maszyna ? Zdaj relacje
fajny turas w srodku taki przyzwoicie zadbany
do polerowania rantów trzeba mieć cierpliwość min. na jedna felge 4 godziny z przygotowaniem na papierze od 360 . Jak masz gotowe min. 1 godzina na polerowanie i to ostro mi to nie wychodzi tak profesionalnie jak gamkowi czy krzysiowi Tobie też nie wyszło ,ale pasta tez ponoc jest słaba niema to jak autosol
recznie to robileś czy maszyna ? Zdaj relacje
fajny turas w srodku taki przyzwoicie zadbany
jakies 3 miesiace temu byly maszynowo polerowane robil mi to lukasz wiendlocha z rydułtow... w zwiazku z moja niedyspozyjca od poczatku maja auto nie bylo wogole ruszane dlatego byly tak zaje*ane efekt ze zdjec uzyskałem robiac to recznie Chcialem paste MOTHERS Mag & alum. ale nigdzie nie mieli juz od dluzszego czasu wiec zamowilem to
NO SPEED NO FUN
Przyszła pora odświeżyć środek mojej Bawarki :hyhy:
- Listwy ozdobne zostaly obszyte alcantara
- kierownica,mieszek gałki biegów i mieszek ręcznego zostały obszyte na nowo skóra(zwykły skóra+perforowana)
Obszycie wszystkich elementów robiłem w Wodzisławiu Śl. w Interior Car Design
Uprzedzam pytania i krytyke, do kierownicy wleci na dniach lera z Mpakietu i gałke zmienie na ta mniejsza Mpakietowa w skórze
- Listwy ozdobne zostaly obszyte alcantara
- kierownica,mieszek gałki biegów i mieszek ręcznego zostały obszyte na nowo skóra(zwykły skóra+perforowana)
Obszycie wszystkich elementów robiłem w Wodzisławiu Śl. w Interior Car Design
Uprzedzam pytania i krytyke, do kierownicy wleci na dniach lera z Mpakietu i gałke zmienie na ta mniejsza Mpakietowa w skórze
NO SPEED NO FUN
Teraz troche żałuje, ale juz trudno na przyszłość bede wiedział...M E R O pisze:Szkoda , ze nie pogrubiles kiery bo w sumie cena ta sama a efekt duzo lepszy
EDIT :
Troche nudów przed zlotem BTS i wpadly naklejeczki na boczna szybe >>
Na zlocie trzeba błyszczeć więc fotka powiększającego się arsenału >>>
I wkońcu stwierdziłem że czegoś mi brakuje na mojej koszulce z BMW Team Śląsk, więc zafundowałem jej "Face Lifting" >>>
NO SPEED NO FUN
Świetny zestaw naklejek na szybie... Diesel musi dymić też chce
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
dzieki dziekiKanar pisze:Świetny zestaw naklejek na szybie... Diesel musi dymić też chce
www.odjazdowenaklejki.pl
NO SPEED NO FUN
aaa znam. na allegro też są tak wiync zamówie po zapłaceniu SCP... dzięki i tak za info
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634