Sesja letnia :)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja chyba tym razem nie dam rady przyjechac...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Rev3n pisze:Tomek Jakie Kryteria Selekcji? :]
Załapie się z Moją bunią ??
Jak widać po zaproszeniach ;)

Aurel, Krzyś, Sławek, Rafael, Owen, Gamek... itd ;)

Ja tylko oraganizuję :D
Awatar użytkownika
voytoosrk
Małopiszący

Post autor: voytoosrk »

czyli np. ja juz tez sie nie zalapie na zadne fotki?? :) czy jako to jest??

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Tomek
Maniak forumowy

voytoosrk pisze:czyli np. ja juz tez sie nie zalapie na zadne fotki?? :) czy jako to jest??

[url=http://img515.imageshack.us/img515/2151/dscf8026r.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://img840.imageshack.us/img840/3692/dscf8022e.jpg]Obrazek[/URL]

Panowie, powtarzam kolejny raz... Sesja obejmie tylko grube projekty z naszego forum :) Nawet ja się nie łapie mimo iż to organizuję więc nie panikujcie :P
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

voytoosrk pisze:czyli np. ja juz tez sie nie zalapie na zadne fotki?? :) czy jako to jest??
Nie bo masz kozę i pękniętą listwę na zderzaku. Jak chcesz sesję to pisz PW (zobacz se w mojej galeri s.14) to zrobimy sesję :bmw:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Kaper pisze:
Nie bo masz kozę i pękniętą listwę na zderzaku. Jak chcesz sesję to pisz PW (zobacz se w mojej galeri s.14) to zrobimy sesję :bmw:
Kolego, jak Ci nie odpowiada temat sesji z dobrymi projektami to proszę żebyś nie komentował :) Bo temat dotyczy wybranych samochodów z Naszego forum a nie ogółu... Jak bym chciał zrobić coś ogólnego to na pewno bym nikomu nie odmówił :)

Więc lepiej powstrzymuj te swoje komentarze :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Tomek mi temat sesji odpowiada i uważam że to dobry pomysł. Ale wymagania macie że szok :roll: przykład aut użytkowników forum to lekka przesada. Rozumiem, że wieś tjuningi lub serie i zardzewiałe padaki to się nie opłaca fatygować. Ale skoro sesja płatna to wg mnie może przyjechać każdy. To tak jak by jakiś " Pasztet" szedł do fotografa a fotograf powiedział " nie zrobimy panu/ pani zdjęcia bo takich pasztetów nie fotografujemy "... Róbta se zdjęcia nikt wam nie zabrania robić selekcji :wink:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Dlatego Ci co mają się pojawić to dostali zaproszenia na PW a tutaj im tylko przypomniałem :)
Awatar użytkownika
Tiger
Małopiszący

Post autor: Tiger »

Szkoda, bo planowałem się wybrać.
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Tiger masz za nowe auto :) na te sesje :) :mrgreen: :mrgreen:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

Trochę bez sensu, skoro wybrałeś kilka osób i temat na forum oficjalnie pisany.. Raczej nikt nie przyjedzie sobie pozaglądać jak wam zdjęcia pstrykają hah.
Mnie to tam rybka, ale nowych użytkowników na starcie może taka selekcja wystraszyć.
Np. w tym temacie już sam Tiger mógłby również uczestniczyć w sesji, ale temat jest twój Ty tu rządzisz ;)
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

widze ze wiele osob sie obraza i zarzuca ze to i tamto, forum jest dla ludzi co nie tylko kupili auto i szybko zapisuja sie na forum i jezdza na wszystkie zloty , moze komus sie wydaje ze chcialbym pojechac na zlot i ogladac seryjne auta i wymieniac sie doswiadczeniami w stylu ile ci pali bo mi 8 a to jestem lepszy bo mi 7 ; o jaki fajny masz dolot a zrobilem ze sreberka z czekolady, ile koni daje ci ta naklejka :P na zloty jezdzi sie ogladac auta indywidualne zrobione ze smakiem w dobym stylu, dobry zlot nie polega na tym zeby przyjechalo 1000 aut bo beda glownie szroty druteksy szpachla auta od taty itp, od wielu lat na wielu zlotach jest tak ze przyjezdza sie na zaproszenie lub wysyla sie zgloszenie z opisem i zdjeciami i czeka na akceptacje trzeba sie z tym pogodzic, lepiej jechac na zlot i ogladac na nim najlepsze z najlepszych w liczbie 50-100 aut niz patrz tekst wyzej- szroty druteksy szpachla auta od taty i neonowki w liczbie 1000!!!
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Tomek
Maniak forumowy

Nie wiem o co te pretensje...

Jedyne spoty jakie tu odchodzą na forum to stary Plus i nic więcej :roll:
Padła propozycja zebrania kilku fajnych projektów i zrobienia fajnej sesyjki - jako że JAK ZWYKLE NA TYM FORUM NIKT NIE JEST CHĘTNY SIĘ TEGO PODJĄĆ to ja się postarałem i załatwiłem zajebistego fotografa za małą kasę, wybrałem na mój gust te fajne projekty na forum a teraz burza bo ten ma to a ten tamto ;) Forum jest ogólno dostępne i każdy może sobie zorganizować spota... Za pierwszym razem miał być ogólnodostępny to przyjechały 4 auta, więc co za sens znów pisać o spocie jak będzie to samo... Nie usuwałem tematu sesji tylko napisałem tym razem z zapytaniem czy osoby które dostały zaproszenia się pojawią. Bo nie mam ochoty robić spota na 30 aut i pilnować każdego. Na forum też wszystkich nie znam żebym mógł do każdego który ma fajne autko pisać... Tych co pominąłem to przepraszam a Ci co uważają że mają dobry projekt jak np Adamos sami napisali do mnie. Nic trudnego... Tiger jeżeli o Ciebie chodzi to tak jak Ci napisałem, nie kojarzę każdego auta z forum więc dobrze że się odezwałeś :)

A po drugie to powiedzcie mi co ma za sens robienia takich fotek
Obrazek
seryjnemu autu??

Pozdrawiam

Ps. Spotykamy się o 16 w Wodzisławiu Śląskim na starym PKS, ul. Wincentego Witosa - 1 Lipiec 2012r.

Ps2. Proszę moderatora o zamknięcie tematu - wszelkie pytania na PW. :bmw:
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Umawiajcie się przez GG, albo smsy :DDD
i nie będzie spinek ;)

Forum - niby komunikator, ale nawet przy takich pierdołach
allegro fani potrafią się obrażać :DDDDDD

Siateksy i druteksy nie mogą uczestniczyć w grubych projektach?? :lol:

PINIU, najpierw trzeba czegoś takiego doświadczyć i w tym uczestniczyć, żeby to zrozumieć ;) Nie przetłumaczysz :|
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tomek
Maniak forumowy

Będą spiny bo potem wysłuchujesz że się przez telefony umawiasz i nie wszyscy wiedzą... :lol:
Zablokowany